Imam karticu iz naslova. Kako namjestiti da prikazuje MPEG4?
Evo linka kartice http://www.terratec.net/en/products/Cinergy_Hybrid_T_USB_XS_FM_2012.html
Imam karticu iz naslova. Kako namjestiti da prikazuje MPEG4?
Evo linka kartice http://www.terratec.net/en/products/Cinergy_Hybrid_T_USB_XS_FM_2012.html
I što kad namjestiš? Pretpostavljam da te interesira HDTV :)))))
Nekako sumnjam da će ići HDTV na ovu karticu
ide hdtv na moju karticu, probala sam s dvb dream. nego kako namjestiti da terratec softver prikazuje hdtv ali s mpeg4 dekoderom?
ide hdtv na moju karticu, probala sam s dvb dream. nego kako namjestiti da terratec softver prikazuje hdtv ali s mpeg4 dekoderom?
Ja sam razmišljao o combou 'TerraTec Cinergy T USB XE, eksterna DVB-T TV kartica, USB 2.0' (207kn) + 'TerraTec HomeCinema MPEG4 H.264 upgrade kit' (68kn)
(Vemil)
Ali u biti samo za ovih par tjedana mi se neda to kupovat jer će biti sigurno boljih i jačih modela kartica dok se HDTV program ne ustali kod nas kao svakodnevica.
Instalirala sam Cyberlink no nemam tih opcija kao na slici. Vjerojatno su se codeci zblesirali budući da sam ih 1002109 puta išla instalirati i deinstalirati....
ja imam Terratec Cinergy HT PCI i u kombinaciji DVB Viewer + CoreAVC gledam bez problema
Jel imate neke pakete kodeka install ili ste neke pojedinačno?
Tko može znati, što ti izvodiš?!?
Jučer si imala CoreAVC v1.7, a danas v.1.6!
Jučer ti je radio VMR, a danas ne radi!
Dovoljno ti je imati CLP DVD+Core AVC.
Postoji codec pack, tj. HDpack 1.4 s potrebnim codecima za HDTV!
Provjeri PP!!!!!
DVB Dream 1.4i You can use on the program :
- CoreAVC
- HDpack 1.4
AC3 Filter not working with H.264 Decoder in DD !
Directshow settings path :
Video > Oto Graph
try this Video renderer :
Video Mixing Renderer
copy required > dvbdream > guids.ini to root of your dvbdream (current guids.ini already included in 1.4i)
Da bi slika bila oštra, u dekoderu je potrebno označiti hardware acceleration, bez trzaja deinterlacing - none.
Nemoj koristiti pakete tipa k-lite, ace ffdshow, mega codec ...itd, samo ćeš izazvati zbrku koja za posljedicu ima FORMAT C.
I što bi trebala u video i audio codec staviti?? KOja god kombinacija bila... ne radi... a danas sam nove win stavila baš zbog toga... damn
I što bi trebala u video i audio codec staviti?? KOja god kombinacija bila... ne radi... a danas sam nove win stavila baš zbog toga... damn