Slika i zvuk mi "zalede" u igrama

poruka: 7
|
čitano: 2.661
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav, Ne znam kako objasnit problem, idem pokusat redom. Nedavno skinem mafiu 2, instaliram i upadnem u igru, kad belaj.. "zaledi" slika, a za slikom i zvuk. Zvuk postane abnormalno iritantan, neki dijelic sekunde se ponavlja samo, kao neki uber ruzni tehno mix, a slika... slike nema, na ekranu mi se pojavi neko sivilo i tako stoji, jedini lijek je restartovanje PC-a. Mislio sam da je do instalacije mafie, pa sam je obrisao i nisam vise skidao, ali evo danas sam skinuo i half life 2 - deathmatch i ista stvar mi se desava.

Moj racunar se sastoji iz slijedecih komponenti:

-Procesor TripleCore AMD Athlon II X3 425, 2700 MHz

-Grafička kartica Gigabyte Radeon HD 4670, 1gb dd3, 128 bit-a.

- 4 gb ddr 2

- O.S. Windows XP service pack 3

Da dodam da sam instalirao posljednje drivere, sa oficijalne stranice proizvodjaca graficke karte. Stvarno ne znam sta vise da dodam to bi bilo to.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Slika i zvuk mi "zalede" u igrama

hmm ja imo taj problem neki dan to ti je ili do rama ili do drivera slusaj ako imas dve plocice rama probaj jednu izvadit il ih zzamijenit....a kad smo kod drivera kad ti se takav problem dogodi s driverima NIKAD nemoj update drivera raditi nego ih restoraj tj vrati drivere prijasnje serije....

15 godina
neaktivan

Pokusavao sam sa vadjenjem rama, jer imam jednu od 2gb, koju sam kupio uz racunar i 2x1gb koje sam naknadno ubacio.

Vadio sam ove sto sam naknadno ubacivao i opet se isto desava. 

Ujutru uz kafu cu promjenit drivere

15 godina
neaktivan

Ja sam imao slican problem..ili je do rama ili do drivera...vidim da si ram vec rijesio znaci preostaje driver..hmm ako ti ne uspije kad reinstaliraj drivere najbolja ti je po meni opcija da reinstaliras winse..;)

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
100kaa kaže...

e probaj instalirat drivere za graficku ako nisi vec,a ja sam imao isti problem takav da mi smrzne sliku i zvuk pa sam instalirao najnovije drivere za chipset,eto probaj to pa javi...

15 godina
neaktivan

Problem sam rijesio instaliranjem, pra pra starih drivera. Najstarije sto sam nasao te sam instalirao i sve je super, osejtno mi je bolje, mislim to primjetim na ovim stvarima gdje je grafika radila i sa novim driverima. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

reko sam ti ja u navedenom da uvjek vracas drivere nikad ne updateas..znam dost ljudi s tim problemom imo i ja..eto rijeseno =)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice