Rusenje sistema iz cista mira

poruka: 7
|
čitano: 3.874
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Dakle u zadnje vrijeme otprilike zadnja 2 tjedna dok sam u nekoj igri najcesce mi se to desava , dakle dok sam u nekoj igri odjednom mi se zacrni ekran ili se onako grafika pogubi boje izmijesaju i izbaci me van , al ne mogu ja izac van nego ne mogu nista napravit i moram restartirat kompjuter , a kad se restartira sve normalno radi . To mi se desava odkad sam radio overclock grafe i procesora , dali to mozda ima veze s tim iako ne znam ne bi smjelo bit jer sam sve vratio na default ...

L.Đ

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hmm.. Pregrijavanje 99%. Moraš obratit pažnju na temperature!

Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Skini sebi s neta Everest Edition i onda prati temperaturu sigurno je do toga jer cim te naglo izbaci

0 0 hvala 0
17 godina

Ovakve probleme kod overclocka možeš izbjeći samo testiranjem da li je sustav stabilan nakon overclocka, te da li se kopmonente previše zagrijavaju.

Sometime the best defense is to attack!
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2009 12:57 (Hummer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Skini everest ultimate edition trial i vidi temperature proca i grafe poslje duzeg igranja, garant su ogromne.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Postoji par mogučnosti zašto ti se to dešava:

1. Pre velik overclock

2. Pregrijavanje

3. Stari BIOS

Prvo provijeri temperaturu sa nekim programom (Riva Tuner, Everest ili Sandra), ako je to OK pokreni neki program za provjeru stabilnosti sistema ili pcmark, a ako je i to OKi komp ti se ne sruši za vrijeme toga vijerojatno je do BIOS-a.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10%
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Pripazi malo na temperaturu kutije s jakim zagrijavanjem, lošim vremenom (grmljavina, kiša, pljuskovi, magla) i dugo pokvarenim kompjuterom to ti se često može desiti.

Arijel

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice