Problemi s pcom-zvuk,cpu fan

poruka: 1
|
čitano: 564
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Problemi s pcom-zvuk,cpu fan

Kupio sam djelomično novo računalo(novo je sve osim grafičke,te hdda).Nakon što sam sve složio,instalirao windowse,malo radio u njemu kreću problemi. Prvo sam dobio poruku u windowsima da mi je cpu fan na 0rpm,no on radi.nekad mi se ni windows nije htio bootati,jer je stao i pisalo je "cpu fan error" tamo u onom crnom prozoru gdje pišu rami,proc i hard diskovi(zaboravio kak se zove a nemam vremena tražit jer mi cura visi za vratom). To sam riješio,ili bar mislim da sam riješio,tako što sam instalirao najnoviji bios matične.(još mi se nije pokazao taj error nakon što sam stavio novi bios). Prije 5 godina sam kupio u ADMu matičnu (Asrock AOD 790gx-isto online narudžba) na kojoj nije radio,od samog početka, moj nedavno riknuti amd phenom II 940BE (zato i nova konfa).Nisam reklamirao matičnu jer sam bio mlad,i retardiran,i neiskusan,pa sam kupio drugu matičnu. Da nije možda opet neki problem s matičnom,a nebih htio popušit ko zadnji put.

nadalje,zvuk.imam g430,te su mi oni default zvučnik.također imam i neke zvučnike,no oni mi ne rade jer nisu "default",a da bi radili,onda ih moram stavit na default,što je po meni glupo i vjerojatno ima neki način da radi oboje zajedno. Također imam i senshiezer 202HD slušalice(stare nekoliko godina) koje bih isto htio staviti da rade zajedno s zvučnicima i g430.

Također,svako malo mi je pisalo da sam disonnectao i connectio slušalice/zvučnike. instalirao sam najnovije Realtek drivere,te sada čekam da vidim hoće li se ti disconnecti opet događati.

Zadnje,moje kućište.Došlo mi je prošli tjedan,no dobio sam 2 seta istih vijaka,a fali mi set vijaka s kojima učvršćujem HDD,te sada nemogu nikak učvrstit hdd za to predviđeno mjesto.1 set vijaka sam iskoristio,dok drugi nisam,i stoji neotvoren.poslao sam mail ADMu,no nisu mi ništa odgovorili. Dali da to reklamiram ili što?

I da,još jedan mali problem. Imam hladnjakartic cooler 13pro koji ima 3 rupe na željeznom dijelu koji ide na socket od proca,dok na socketu od matične ima samo jedna kvačica. s hladnjakom sam dobio socket koji ima 3 kvačice,ali kada ga instaliram,nije ga moguće dobro zategnuti jer ne paše onaj metalni dio koji drži socket hladnjaka.tj ima lufta,i to jako,i miče se.. dali moram baš s te 3 rupe zategnuti hladnjak,ili je dovoljna samo jedna,tj,ovaj original socket hladnjak?

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.8.2014 15:45 (Amormian).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice