Problem-zaključane particije

poruka: 5
|
čitano: 1.487
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Pozz, dakle imam problem da iz Windows Explorera ne mogu otvoriti niti jednu particiju,nego mi samo javi grešku prikazanu na slici pri otvaranju bilo koje particije, a isto tako i USB sticka.Istovremeno particijama mogu pristupiti sa programom Free Commander(sličan Total Commanderu). Prvo sam bio posumnjao na neku virozu, skenirao Avirom,uklonio što je našla,također komp skeniran sa Ad-aware SE personal,Malwarebytes Anti Malware,Spybot S&D te jos sam ga skeniro sa Hijack This koji mi je nasao neke infekcije ali ih je uspješno uklonio. Što bi moglo biti?

EDIT: zamolio bih moderatora da ispravi naslov ( treba pisat particije)Sramim se

error error
C2D E6550,Abit IP35-E, 2 GB Kingmax(800 Mhz), 8800 GTS 320 MB, WD 400 GB, Philips 200 WS
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2009 21:20 (shark).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem-zaključane aprticije

Skini Avast i ukljuci opciju boot scan da ti procisti komp prije dizanja windowsa.

BOLJE DA RUSI ZATVORE PLIN NEGO DA GA ŠVABE PUSTE

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem-zaključane aprticije

moj frend je imo isto to i rjesio je reinstalacijom sustava...meni se nekako cini da ce se i meni to dogodit...naime, imam u C particiji par fileova koji su se stvorili niotkud i prozirni su onako...jedan od fileova je RECYCLER kao sto ti imas na slici...avast ti u ovom slucaju nece pomoci jer moj frend imo je avast i nije nista nasao. ja sad skeniram sa KIS 2009 sa zadnjim updateom i jos zasad nist...ima li ko kakvu ideju sta bi to moglo biti jer ja sam isto isprobo brdo programa i nista, a poprilicno sam siguran da je to nesto maliciozno...

Q6600 @ 3.0 GHZ, 1.28V 2x2 GB Redline Mushkin 1000 mhz (5-5-5@15) Gainward HD 4870 512 MB Western Digital Caviar 640 GB Fortron 650w Spire Fourier IV

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem-zaključane particije
shark kaže...

Pozz, dakle imam problem da iz Windows Explorera ne mogu otvoriti niti jednu particiju,nego mi samo javi grešku prikazanu na slici pri otvaranju bilo koje particije, a isto tako i USB sticka.Istovremeno particijama mogu pristupiti sa programom Free Commander(sličan Total Commanderu). Prvo sam bio posumnjao na neku virozu, skenirao Avirom,uklonio što je našla,također komp skeniran sa Ad-aware SE personal,Malwarebytes Anti Malware,Spybot S&D te jos sam ga skeniro sa Hijack This koji mi je nasao neke infekcije ali ih je uspješno uklonio. Što bi moglo biti?

EDIT: zamolio bih moderatora da ispravi naslov ( treba pisat particije)Sramim se

Kao što si i napisao, uklonio si neke infekcije, ali nisi sve što uz njih ide. Vjerojatno ti je ostao autorun.inf koji pokušava ponovo pokrenuti ono što si uklonio i zato nemaš pristupa particijama. To bi mogao biti uzrok tvojeg problema. A možda si upotrijebio Usb stick ili neku drugu vrstu "removable" medija na kojem je ono "zloćesto" što bi se trebalo pokrenuti sa autoran.inf.  
Probaj skinuti Autoran Eater i riješiti problem.
MB ASUS P5K, C2D E6420, Radeon X1950PRO, DDR2 3GB 800MHz Transcend, 19"SamsungSM 932BF, Antec Sonata III-EC Midi
16 godina

Krek,ne znam šta da ti kažem osim hvala,uspio sam ukloniti to maliciozno smeće pomoću Autorun Eatera te sada mogu pristupiti particijama. A ja se već pripremao za Format:C te počeo raditi backup particije na kojoj mi je sve i svašta pa bi sve particije formatirao. Uštedio si mi puno vremena.Pozz

C2D E6550,Abit IP35-E, 2 GB Kingmax(800 Mhz), 8800 GTS 320 MB, WD 400 GB, Philips 200 WS
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice