Svaki put kada pocinjem pisat nekakav tekst u trazilici, ili na odredenim stranicama, ispred prvog slova/rijeci mi samo napise "¸", zna li itko kako to popraviti?
Zahvaljujem.
Svaki put kada pocinjem pisat nekakav tekst u trazilici, ili na odredenim stranicama, ispred prvog slova/rijeci mi samo napise "¸", zna li itko kako to popraviti?
Zahvaljujem.
Vjerovatno je problem u language and region postavkama u control panelu.
Trebao bi prebaciti na Hrvatski jezik(ili koji vec koristis) i to bi bilo to!Osim:
-Pada mi na pamet,stiskaš li tipku SHIFT za početno veliko slovo?Ako da,onda shift tipka ti moze biti problem-jedino mi to ima logike za " na početku recenice!
Isto tako,koji operativni sustav koristis?
Hvala na brzom odgovoru, koristim Windows 7 Ultimate 64-bit, nepojavljuje mi se " vec ¸ nezz kako se to zove, pokusat cu to u control panelu
Od kada je tako? Nakon koje radnje se to počelo događati? Možda je najlakše vratiti sistem dan prije nego su počeli problemi.
Daj ludim vec satima,glup problem ali ne znam ga rijesit!
Y mi je Z,; ovo mi je tvrdo C..itd
poku[ao sam promjenit keyboard settings ali ni[ta ne pomaze
postavke jezika nisu isto što i postavke rasporeda tipkovnice.
Y i Z zanjenju mjesta na HRVATSKOJ i USA tipkovnici i još nekima(kao ono najvidljivije)
no to ne objačnjava taj znak koji ste dobivali umjesto tvrdog C ,odnosno valjda umjesto tvrdog Č..
no ako je problem rješen,čudi me da niste primjetili promjenu rasporeda tipkovnice satima,i savijet svom djetetu dati posebni račun na računalu,a drugima gost račun.
može kopija tog znaka kojeg ste dobili?
postavke jezika nisu isto što i postavke rasporeda tipkovnice.