Problem s outlookom

poruka: 5
|
čitano: 2.731
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem s outlookom

Problem je ovaj,na outlook sam stavio adresu hotmaila da nemoram svaki puta ići u hotmail,i sad kad mi neko piše poruku sa net.hr freemail-a nemože mi poslati ,a sa bilo koje druge adrese može. Zna li netko u čemu bi mogao biti problem.?

I da dok nisam hotmail stavio na outlook mogao sam normalno primati mail.

Intel Celeron 2,2GH mb Jetway i845 s478 DIMM SDRAM 184 pin DDR2 1GB Grafika ATI RADEON 9250 256MB RAM 1,5 GB služi još uvijek
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s outlookom

Mislim da Hotmail ne dozvoljava korisnicima free usluge da skidaju mail koristeci mail programe (Outlook, Thunderbird itd.) ...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem s outlookom

Svi računi Windows Live Hotmail mogu se koristiti s programima Microsoft Office Outlook 2007 ili Office Outlook 2003, bez obzira koristite li besplatni ili plaćeni račun Windows Live Hotmail. Da biste iz Outlooka pristupili računu Windows Live Hotmail, najprije morate instalirati Microsoft Office Outlook Connector za Windows Live Hotmail.

16 godina
neaktivan
RE: Problem s outlookom
klimama kaže...

Svi računi Windows Live Hotmail mogu se koristiti s programima Microsoft Office Outlook 2007 ili Office Outlook 2003, bez obzira koristite li besplatni ili plaćeni račun Windows Live Hotmail. Da biste iz Outlooka pristupili računu Windows Live Hotmail, najprije morate instalirati Microsoft Office Outlook Connector za Windows Live Hotmail.

e vidiš, vidiš. to je i mene zanimalo. hvala...
17 godina
neaktivan
Problem s outlookom

Isprika na dezinformaciji, nisam ni sam znao za Live novosti :))

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice