Problem s driverom za Asus Maximus IV Impact audio

poruka: 1
|
čitano: 601
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem s driverom za Asus Maximus IV Impact audio

Pozdrav svima,

Imam Asus Maximus IV Impact maticnu koja na sebi ima add-on supreme-fx zvucnu karticu. Kada sam prvi put sastavio komp s tom maticnom, instalirao sam prilozeni driver s CD-a koji je sljakao odlicno. Imao sam control panel za zvuk gdje sam mogao postavljati profile, equalizer i ostale kerefekice. Bila je i opcija za amplifikaciju signala koji ide u slusalice. Imam dobre creativove sluske i volim jaci i jasniji zvuk, posebno pri slusanju glazbe, ali ta opcija nikad nije radila kako spada. Bez obzira koliko podesim amplifikaciju, zvuk u slusalicama nikad nije bio jaci nego inace. Nedavno mi bilo dosadno, pa rekoh sam sebi da je vrijeme za update audio drivera. Ponadao sam se da ce i amplifikacija mozda proraditi. Pri instalaciji nanjovijeg drivera za moju plocu skinutog s ROG dijela asusovih stranica, totalno sam izguvio audio control panel. Sve radi, ali nemam nigdje vise onu aplikaciju za podesavanje profila, amplifikacije ili iceg drugog. Pri ukljucivanju slucki u komp, sam driver sve prebaci na sluske a prije me je pitao da potvrdim sto je i gdje ustekano.

Dakle ... kako da vratim control panel za zvuk, da mi amplifikacija radi i da driver bude noviji od onoga sto sam dobio na CD-u uz plocu.

p.s.: ovo je ono sto bi moja zvucna trebala podrzavati: SupremeFX Impact Blade of sound adds striking 115dB SNR (signal-to-noise ratio) audio

Unaprijed zahvalan,

Bastardo

battlelog: b4stardo_CRO
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.6.2014 15:43 (Bastardo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice