Imam Hp pavillion g7-2350sm i problem sa driverima s novoinstaliranim win7 64. na stranicama službenim su driveri samo za osmicu. dok kad mi prema serijskom modelu traži na nekoj njihovoj stranici nađe ga kao g7-2311nr ali isti su im driveri. problem je što ne "hvata" drivere od grafike a niti usb-a svih. ili pak neće utp internet da daje. prije mi je komp radio ali mi zaribao i sad kad reintalirah win ne radi. ne mogu nać ni drivere za matičnu ili chipset. kupljen je bio novi i bez windowsa. još mi i windows update pogasi neke drivere. dal možda njega trebao pokrenut pa drivere snimit? jer sam windowse opet snimio po treći put i sad još nezam šta da snimim prvo. Hvala na svakoj pomoći
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
po ser.br nećeš naći, ali to ne zanči da ne postoji druga (identična) serija (pogledaj u trgovini model do njega ako postoji..). Driver za bilo koji 'kompatibilan' mora raditi, ne mora čak biti HP (npr Dell je pristojniji), važan je samo chipset, intel+VGA za swichable, LAN/WLAN (pripazi na EMEA/USA/Japan. jer nisu ista tržišta) ostalo je isto.
-btw, desetak jednakih tema, s jednakim rješenjima.