Par pitanja oko slipstreamanja

poruka: 6
|
čitano: 935
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
pitanje

namjeravam preko vLitea browsati i display driver ali kad odem na driver->enable   mogu samo drivere s .inf  završetkom ali 174.74_geforce_winvista_32bit_english_whql nije ta vrsta file.

Kako to učiniti?

2. I kako da ubavim neki program da mi se taj program instalira kad se instaliraju i windowsi?

Potraga za istinom dragocijenija je od njenog posjedovanja.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Par pitanja oko slipstreamanja
prihvaćeno rješenje

Davno je bilo kad sam to radio ... ak se dobro sjećam treba driver otpakirati u neki folder (npr. u c:\nvidia) i nakon toga mislim da nema beda. Otpakirani driveri sadrže inf file.

17 godina
autorov komentar
ok hvala,ali možda znaš kako da ubacim program u vistu?
17 godina
neaktivan

malo si forum fulao, a i tema već postoji:

http://forum.bug.hr/forum/topic/windows/moddanje-viste-vlite/6900.aspx?sort=asc&view=flat

Elvis je Zagorec bil, i nigda nije on kril, prije svakog koncerta demižonku vina je spil, govorile njegve su oči 'O daj mi natoči!!'

0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar
da ali u toj temi nema odgovora.
17 godina
neaktivan

Integraciju programa nisam radio, no evo baš sam pogledao kaj vele na Nlite site-u. Navodno da se sa Nliteom ne mogu integrirati programi (postoji nekakav add on s kojim je to kao moguće) no čini mi se komplicirano. Ono kaj sam do sada prakticirao je da sam u instalaciju integrirao drivere (grafička, zvuk ...), zatim unattended instalacija (serijski broj, neka sitna podešavanja). Tek kad se windowsi instaliraju onda instalacija svih programa, čišćenje temp foldera i nepotrebnih datoteka, te zatim GHOST windowsa.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice