ovako...na novom laptopu sam instalirao sve drivere koji dodju uz njega ali nesto ocito fali...nadao sam se da ce to Windows Update sredit ali nista...sad me zanima kako da saznam sta je to i koji mi driver treba...slika u prilogu XD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovako...na novom laptopu sam instalirao sve drivere koji dodju uz njega ali nesto ocito fali...nadao sam se da ce to Windows Update sredit ali nista...sad me zanima kako da saznam sta je to i koji mi driver treba...slika u prilogu XD
Nema slike daj da vidim što fali. Osnovni driveri za laptop su ti za grafu, wireles karticu i od samog laptopa software.
neam pojma zasto prvi put nije ostala
Ma sve ti je instalirano to si stisnuo na ostale uređaje koji su npr. na USB pa za njih trebaš drivere.
jesi siguran? to mi stoji u device Menageru i kada nijedan usb nije ukopcan! smeta mi, bode me za oko XD
jesi siguran? to mi stoji u device Menageru i kada nijedan usb nije ukopcan! smeta mi, bode me za oko XD
Onda tu ne znam riješenje samo znam da su ti driveri dobro ali to nije do drivera.
ne mogu updateat drivere jer pise da ih nema...kuis, mene zanima kako da saznam sta je to i da onda skinem drivere
Postaj što piše pod Device Instance ID na kartici Details i pod Hardware IDs na istoj kartici. Prema stringovima, u većini slučajeva, može se odrediti proizvođač i model uređaja.
skontao sam...problem je bio s driverom za Card reader
fala ekipa
skontao sam...problem je bio s driverom za Card reader
fala ekipa
A hvala pretisnut?