Neznam koji driver trebam

poruka: 10
|
čitano: 2.032
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Neznam koji driver trebam

ovako...na novom laptopu sam instalirao sve drivere koji dodju uz njega ali nesto ocito fali...nadao sam se da ce to Windows Update sredit ali nista...sad me zanima kako da saznam sta je to i koji mi driver treba...slika u prilogu XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Neznam koji driver trebam
n00ber kaže...

ovako...na novom laptopu sam instalirao sve drivere koji dodju uz njega ali nesto ocito fali...nadao sam se da ce to Windows Update sredit ali nista...sad me zanima kako da saznam sta je to i koji mi driver treba...slika u prilogu XD

Nema slike daj da vidim što fali. Osnovni driveri za laptop su ti za grafu, wireles karticu i od samog laptopa software.

Kalko1212 ingame
14 godina
neaktivan

neam pojma zasto prvi put nije ostala

14 godina
neaktivan
n00ber kaže...

neam pojma zasto prvi put nije ostala

Ma sve ti je instalirano to si stisnuo na ostale uređaje koji su npr. na USB pa za njih trebaš drivere.

Kalko1212 ingame
14 godina
neaktivan

jesi siguran? to mi stoji u device Menageru i kada nijedan usb nije ukopcan! smeta mi, bode me za oko XD

14 godina
neaktivan
n00ber kaže...

jesi siguran? to mi stoji u device Menageru i kada nijedan usb nije ukopcan! smeta mi, bode me za oko XD

Onda tu ne znam riješenje samo znam da su ti driveri dobro ali to nije do drivera.

Kalko1212 ingame
14 godina
neaktivan

ne mogu updateat drivere jer pise da ih nema...kuis, mene zanima kako da saznam sta je to i da onda skinem drivere

17 godina
neaktivan

Postaj što piše pod Device Instance ID na kartici Details i pod Hardware IDs na istoj kartici. Prema stringovima, u većini slučajeva, može se odrediti proizvođač i model uređaja.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 11:04 (hrx).
14 godina
neaktivan

skontao sam...problem je bio s driverom za Card reader
fala ekipa

14 godina
neaktivan
n00ber kaže...

skontao sam...problem je bio s driverom za Card reader
fala ekipa

A hvala pretisnut?