Nemam zvuka - pomoć!

poruka: 9
|
čitano: 639
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Nemam zvuka - pomoć!

Pozdrav ekipa!

Imam problem sa zvukom i neznam šta da radim. Prije tjedan dana mi je zvuk nestao da desne strane slušalice, da bi danas i sa lijeve. OK mislim da je do njih i odem u dućan po nove. Spojim nove,ali i dalje nema zvuka. Šta da radim , pomozite molim vas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Nemam zvuka - pomoć!

Vise opcija imas pa evo nekih... 1. System restore (obrati paznju na datum checkpoint-a)! 2. Driver genius! Skini, skeniraj, instaliraj, restartuj komp. 3. Driver pack solution (isti proces kao driver genius) 4. Device menager...

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2014 14:18 (SPY).
17 godina
neaktivan
SPY kaže...

Vise opcija imas pa evo nekih... 1. System restore (obrati paznju na datum checkpoint-a)! 2. Driver genius! Skini, skeniraj, instaliraj, restartuj komp. 3. Driver pack solution (isti proces kao driver genius) 4. Device menager...

ovo mi pokazuje

17 godina
Nemam zvuka - pomoć!

to znaci da ti system restor opcija iskljucena...probaj sta ti je kolega reka preko tih programa .... i probaj preko control panela u opcijama namistit mozda ti se poremetilo....uslikaj nam device mannager da vidimo jeli fali sto

FC Barcelona
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MOgY kaže...

to znaci da ti system restor opcija iskljucena...probaj sta ti je kolega reka preko tih programa .... i probaj preko control panela u opcijama namistit mozda ti se poremetilo....uslikaj nam device mannager da vidimo jeli fali sto

evo ,al me traži licens code da to popravi

17 godina
Nemam zvuka - pomoć!

znas sta ti je sada ciniti{#}

FC Barcelona
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SPY kaže...

2. Driver genius! Skini, skeniraj, instaliraj, restartuj komp.

nađe problem, ali ih nemože skinut... nekužim to!?

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2014 16:07 (Realista).
17 godina
neaktivan
Realista kaže...  nađe problem, ali ih nemože skinut... nekužim to!?   Ne znam koju verziju koristis, da li trazi zakrpu il' znas vec... Ja sam koristio stariju verziju davno tako da se ne sjecam, ali znam da je uredno radilo. Ukoliko imas brzu vezu nadji driver pack solution 13 il 14 s tim da je 13 oko 4GB dok je 14 oko 7gb. Za razliku od driver genius-a on vec ima ogroman broj drivera vec upakovanih koji ce ti sigurno naci i instalirati. Dok kod genius-a kao sto si i sam vidio da ih trebas naknadno skidati. Ukoliko ti bude trebao bas driver genius reci koja je verzija pa cu pokusati naci rjesenje da ga otkljucas.

13 godina
neaktivan
Realista kaže...

Pozdrav ekipa!

Imam problem sa zvukom i neznam šta da radim...

Nikakav Driver Genius i slične stvari neće ti riješiti problem... drži se stare škole saznaj koji hardver imaš te ručno skini i instaliraj drivere, daj ime i model matične ili laptopa što već je i napiši koji OS koristiš?

Da ne ponavljam kolege i sebe ovdje po neznam koji put, ali postoji pravilo da nakon instalacije OS-a PRVO instaliraš drivere za chipset, zatim SVE ostale!

Ukoliko znaš komponente u svom kompu evo linkovi na drivere:

Sretno!

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2014 17:48 (Hardwhelper!!!).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice