Napravio sam jedan fajl i sad ga nigdje nema !?

poruka: 10
|
čitano: 2.207
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Pomozite molim vas,poludit cu,koga god da sam pitao ne zna !
Evo ovako
ja sam od druga krenuo prebacivati GTA V Reloaded,60 gb,a kod mene je USB stick od 16 gb i morao sam prvo splitovati taj fajl od 60 i podijelit ga na 8 fajlova od po 7,5 gb,i tako sam i uradio i nije bilo problema a onda sam krenuo prebacivati sebi,i prebacio sam sve i krenuo sam joinovati tih 8 fajlova u jednu arhivu od 60 gb 
I skinem ja file joiner i spojim tih 8 fajlova u jedan,a kada sam krenuo joinovati kliknuo sam da obrise ovih osam fajlova po zavrsetku spajanja..
I kada se zavrsilo spajanje,ja iziđem normalno i pogledam na desktop,nema nigdje tog fajla pogledam na hard disk nedostaje mi 60 gb :(
I nikako ne mogu naci taj fajl sve sam pokusao,a kada sam spajao kliknuo sam da se taj fajl spremi ili na desktop ili na folder koji sam napravio GTA V RELOADED koji se isto nalazi na desktopu i ja sad odem u taj folder nema tog fajla,isto kao ni na desktopu....u tom folderu ima samo jedan fajl koji bi mogao biti taj ali on zauzima 0 bytes.........i ne može se nikako izbrisati a i zove se "rld-gtav.iso..
Kada ga pokusam premjestit ili izbrisat pise ono "could not find this item"
Pomooooc kako da nađem ovaj fajl ili kako da vratim svojih 60 gb,hvala unapred !

sejo12

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Za početak - neki alat za čišćenje pokreni (CCleaner) i pogledaj nakon toga da li se mjesto oslobodilo.

I pogledaj gdje ti taj program joina filov-e, vidim da se nalaziš u My Songs folderu na desktopu O_o

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Napravio sam jedan fajl i sad ga nigdje nema !

Ma pokretao sam programe tipa tune Up i ccleaner ali i dalje nistaa....
a joinovalo se na desktop a sto se tice ovo my songs to sam ja prebacio folder od GTA V RELOADED sa desktopa u ovaj folder onako bezze da mi ne zauzima mjesto :/

sejo12
10 godina
neaktivan

Mozda ti hard disk otisao na pobacaj kad si mu napravio fajl... Salu na stranu, al ako je na hardu uzelo 60gb, onda negdi treba bit... Jesi probao na search i upisat ime tog fajla? Al po slici bi prije rekao da joiner nije napravio svoj posao kak spada,i mozda sve stoji u privremenim datotekama...

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2015 11:19 (skyhawk10).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Da,sa hard diska je uzelo 60 gb a fajla nigdje,a nema tako tražio sam na search ali nema sanse !
a kako mislis to privremene datoteke ?

sejo12
11 godina

....ja obično kao file menager koristim "Total commander" ..pa i za pregled skrivenih datoteka i za "search"  gdje imaš razne opcije za pretraživanje a usput i sa njime se može odraditi "split" za velike fajle.

Uostalom nikad ništa osim shortcut-a ne držim u folderu "desktopa" jer padom sistema sve gubiš ako se ne snađeš na vrime

10 godina
neaktivan
sejo12 kaže...

Da,sa hard diska je uzelo 60 gb a fajla nigdje,a nema tako tražio sam na search ali nema sanse !
a kako mislis to privremene datoteke ?

prvo desni klik na taj hard disk u exploreru->properties->tools->error checking, kad se to nakon restarta završi onda opet u properties i na prvom tabu odradi disk cleanup s uključenim 'Temporary files'.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2015 3:34 (Indy76).
10 godina
neaktivan
AF139 kaže...

....ja obično kao file menager koristim "Total commander" ..pa i za pregled skrivenih datoteka i za "search"  gdje imaš razne opcije za pretraživanje a usput i sa njime se može odraditi "split" za velike fajle.

Uostalom nikad ništa osim shortcut-a ne držim u folderu "desktopa" jer padom sistema sve gubiš ako se ne snađeš na vrime

zašto bi sve izgubio "padom sistema" ako nije već neki kvar s hardom? pa neće datoteke nestat iz /user/desktop foldera makar i windowsi pukli.

12 godina
neaktivan

Ma instaliraj Windowse na novo :)

Zezam se, ovo mi je zaista čudno da se nemože nikako naći.

Ajde pregledaj C disk ručno, mora negdje biti nešto skriveno...i daj pogledaj kad pokreneš program gdje ti on točno sprema file kad ga spojiš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Meni je jednom tak spliter isto napravio nekaj je zabrijo,sem kj se nesijecam,mislim da sam ponovno stisnuo spajanje pa je uspio.

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice