MSN & GMAIL password need

poruka: 9
|
čitano: 5.228
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
pitanje

postoji li program koji bi mi rekao pass(sifru) od acc... mozete se javiti preko pp

P.S. instalirao sam nanovo windowse, zato msn recovery nedolazi u obzir

Bolje pitat i bit glup 5 minuta, nego šutit i bit glup ostatak života Na pitanja u vezi Hardwera i Softwara ne odgovaram na PM, pomozimo i drugima, pitajte na forumu
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2009 12:16 (Radeon PRO).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ljudi imam probleme malo malo mi neko probije msn pasword....kak da si ga zastitim???

unaprijed hvala:::

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Pa promijenite pasword

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: MSN & GMAIL password need

ali malo, malo mijenjam pasword i tajno pitaje ali mi jnos uvijek probija!!!

sta da radim???

16 godina

Imas neke viruse ili neku goru gamad, stavi nove Windowse i jaku lozinku i neće bit problema.

Q6600, 4gb 1066Mhz Corsair,HD4870 512mb, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind : Atom 1.6, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
autorov komentar

jbes ga to je i meni bilo pa sad pass incorrect... dajte postoji li program koji bi mi rekao pass???? ako znate pm...

Bolje pitat i bit glup 5 minuta, nego šutit i bit glup ostatak života Na pitanja u vezi Hardwera i Softwara ne odgovaram na PM, pomozimo i drugima, pitajte na forumu

0 0 hvala 0
16 godina

napravi novi account

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
autorov komentar

e a moze se ovo mozda da saznam kontakte od starog msn????

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

samo jedno pitanje prije tog e-mail da li si imao jos neki... posto imas ono kad zaboravis pass da ti posalje na stari mail .... da ti nije pass od tog maila probijen... pa ti tako uvijek dodje to tog novog passa od novog acc-a

Sve što možeš sad ostavi za kasnije

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice