Ovaj problem mi se dogodio jos ko NFS Shif 2 imao sam malo fps-a tj jako je stekalo a zvuk je kasnio cak i na najnizoj rez. i detaljima, pokusao sam updateat drivere al nije radilo, i onda mi se danas isto desi na BF3 graficka mi je ATI Radeon HD 4600
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovaj problem mi se dogodio jos ko NFS Shif 2 imao sam malo fps-a tj jako je stekalo a zvuk je kasnio cak i na najnizoj rez. i detaljima, pokusao sam updateat drivere al nije radilo, i onda mi se danas isto desi na BF3 graficka mi je ATI Radeon HD 4600
Jel ti palo napamet da imas slabu konfu?
to sam zaboravio rec ne nemam dovoljno je jaka
to sam zaboravio rec ne nemam dovoljno je jaka
Shift 2 na grafi 46xx, jaka? Je vraga xD Ma daj bite tha shit i priznaj da ti konfa nije nesto... sve ti treba biti jasno spusti detalje na min minimuma i nadaj se da ne steka...
Ispuni " Moj PC " da vidimo ostatak konfe!
prijatelj mi ima konfiguraciju koja je slicna cak ima procesor slabiji i obe igre mu rade a meni cak i na minimumu minimuma steka
4 gige rama, inetlov procesor dual core 2.6 Ghz i garf ati radeon hd 4600
prijatelj mi ima konfiguraciju koja je slicna cak ima procesor slabiji i obe igre mu rade a meni cak i na minimumu minimuma steka
BF3 na 4600 bez stekanja xD
meni frend ima HD4850 i jedva mu ide da ne steka
BF3 na 4600 bez stekanja xD
meni frend ima HD4850 i jedva mu ide da ne steka
kazem ti da mi prijatelj ima slicnu konf. i da njemu moze tako da nije problem u tome
Ko da me briga za potpis...
core 2 duo
ja igram na rezoluciji do kraja (1440x900) i imam detalje na medium i imam 25-35 fps-a. ispod 23 se ne spušta nikad i nije se još do sad. 80% igranja mi je oko 30 fps-a
ja igram na rezoluciji do kraja (1440x900) i imam detalje na medium i imam 25-35 fps-a. ispod 23 se ne spušta nikad i nije se još do sad. 80% igranja mi je oko 30 fps-a
sta imas kao ja konf.