Logitech G633 7.1 USB mic problem

poruka: 4
|
čitano: 453
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina

Pozdrav, tražim osobu koja ima iste slušalice ako ima isti problem. Igram online, koristeći Team Speak i kad igram npr PUBG nakon nekog vremena mi se muta mic i vise ne radi, proradi kad ga iskopcam i opet nazad ustekam ali ne zadugo opet se muta zvuk na sekundu i mic mi opet ne radi i tako u krug, išao sam tražiti solucije na netu, uglavnom u postavkama mikrofona u control panelu sam ugasio eksluzivni mod za mikrofon, obrisao nvidia drivere za zvuk. Koristim logitech gaming software 9 nešto, ugl zadnji koji ima, mada ima G-hub, ali sam skužio da surround ne radi dobro na G-hubu kao na Logitech gaming softwareu. Kad mi tako prestane raditi u TS-u, u windows postavkama kad provjeravam mikrofon test je ok. Događa li se neka kolizija programa ili što?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Logitech G633 7.1 USB mic problem

Imaš kakvu drugo računalo pri ruci na kojem imaš iste igre?

Trebalo bi isprobati na njemu da odma izbaciš mogućnost da se radi o hardverskom problemu.

Edit: da, Mislim da je softverski problem prema svemu opisanome, pogotovo jer radi u Windowsima kad TS prestane.

Ali svejedno, bilo bi dobro probati negdje drugdje..

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2020 10:09 (CyberDemonVZ).
16 godina

Probaj teamspeak pokrenuti kao administrator. Sličan problem sam ja imao na discordu i riješio sam tako što sam stavio da mi se diskord pokreče s administratorskim povlasticama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Re: Logitech G633 7.1 USB mic problem
MarioVk kaže...

Probaj teamspeak pokrenuti kao administrator. Sličan problem sam ja imao na discordu i riješio sam tako što sam stavio da mi se diskord pokreče s administratorskim povlasticama.

Nije pomoglo, probao sam promjeniti utor na ploči  i toliko je glasno zapištao šum da sam mislio da će mi glava otpasti, resetirao sam komp i nije ništa bilo poslije..e sad dokad :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2020 9:02 (k_marijan_).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice