Komp se smrzava restarta sam od sebe

poruka: 112
|
čitano: 21.608
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Jel moguce da sam ja to napravio nekim programom ili nes slicno?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Komp se smrzava restarta sam od sebe
Peroman kaže...

Programom ne. Ali udarci u kućište su glavni krivac smrti hard diska. Trese li ti se kućište, mičeš li ga dok je upaljen il nešto slično?

13 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...
Peroman kaže...

Programom ne. Ali udarci u kućište su glavni krivac smrti hard diska. Trese li ti se kućište, mičeš li ga dok je upaljen il nešto slično?

Udarci ne svakako al prije par dana sam ga sam ga premjesto ali  sam samo malo prasinu obriso i premjestio(bio je u kutu kod radijatora pa da se ne pregrije promjenio sam mu mjesto).Nije bilo nikakvih udaraca,padova ili sl.

13 godina
neaktivan

Evo i slika...nisam uspio do kraja jer je stalo(kao da se zblokalo) pa sam ceko 15min i nije se micalo.

Evo :S Evo :S
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2012 23:38 (Peroman).

0 0 hvala 0
15 godina
Peroman kaže...

Evo i slika...nisam uspio do kraja jer je stalo(kao da se zblokalo) pa sam ceko 15min i nije se micalo.

Rekao si da imaš garanciju još kratko, nosi ga odma na servis da ti zamjene disk

13 godina
neaktivan

Koliko vidim nece bit nista od toga jer nemam racun {#}.Imam jamstveni list(garanciju) ali nezz di je racun tako da...

0 0 hvala 0
15 godina
Peroman kaže...

Koliko vidim nece bit nista od toga jer nemam racun {#}.Imam jamstveni list(garanciju) ali nezz di je racun tako da...

Gdje si ga kupio?

Provaj i bez računa odnjet ga na reklamaciju, objasni im situaciju pa ti možda izađu u susret

13 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...
Peroman kaže...

Gdje si ga kupio?

Provaj i bez računa odnjet ga na reklamaciju, objasni im situaciju pa ti možda izađu u susret

Konikom

Sta mislis koliko ce komp jos "izdrzat" ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 20:50 (Peroman).
15 godina
Peroman kaže...
bradonja_85 kaže...
Peroman kaže...

Gdje si ga kupio?

Konikom

A nema tu baš pravila, možda te večeras izda disk a možda će tako škljocat danima, mjesecima. Backup svega bitnog s diska i mjenja ga

13 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...
Peroman kaže...
bradonja_85 kaže...
Peroman kaže...

Gdje si ga kupio?

Konikom

A nema tu baš pravila, možda te večeras izda disk a možda će tako škljocat danima, mjesecima. Backup svega bitnog s diska i mjenja ga

I kazes 100% si siguran da to nije od igrica,filmova ili nekih drugih programa koje sam skido?..Samo fizicki da moze doc do toga?

15 godina
Peroman kaže...
bradonja_85 kaže...
Peroman kaže...
bradonja_85 kaže...
Peroman kaže...
I kazes 100% si siguran da to nije od igrica,filmova ili nekih drugih programa koje sam skido?..Samo fizicki da moze doc do toga?

Da

17 godina
Peroman kaže...

Potraži račun mora negdje bit, nije u zemlju propal no ak ga ne nađeš onda probaj i bez toga tamo otič pa kaj bude no onda ti sigurno disk neče zamjenit. Uglavnom Bad Sectors na disku pogotovo ako je noviji, nema tu dileme to se mjenja ako imaš garanciju no ako ga ne moš zamjenit Bad Sectors se mogu popravit ili zamaskirat i onda je ok.{#}

E sad je druga priča kolko če disk trajat, i kad če se opet pojavit novi Bad Sectors i u kojoj količini teško je to reč normalno nema tu nekih pravila.{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
13 godina
neaktivan
da se vratimo na temperature pogledaj kolike su ti kad opteretiš komp (upali koju zahtjevniju igru)
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Imao sam potpuno isti problem na računalu. Eventualno sam shvatio da je problem u hard disku. Prvo, skini Advanced System Care, Smart Defrag, Ccleaner, Avast i program za tvoj hard disk koji bi trebao biti na stranici od proizvodaca. Obavi sve testove. Nakon tog otidi u My Computer, desni klik na Local Disk C i ostale diskove, propreties, tools i check disk error. Ugasi apsolutno sve otvorene programe i ostavi komp upaljen prek noći. Sljedeci noci ponovi Check Disk Errors ali na C-u. Dok skeniras C i on ga popravlja kompjuter ce biti na Boot mode-u odnosno skenirati ce se automatski prije paljenja Windowsa. Nakon sto obavis sve testove, obavezno ocisti prostor i izbrisi fileove koji su za vrijeme testa oznaceni kao corruptani. Apsolutno ocisti prostor sto vise moguce. Skini i nove drivere. Tada bi trebalo sve raditi savrseno. Ako ovo ne napravis, moguce je da ces morati mijenjati odredene dijelove racunala za koji tjedan.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimaGT kaže...
da se vratimo na temperature pogledaj kolike su ti kad opteretiš komp (upali koju zahtjevniju igru)

ma štos i je u tome sto ja nemam zahtjevnije igrice.Evo upalio sam Cod2 i temperatura cpu-a je +/- 33 stupnja.

13 godina
neaktivan
HiThere kaže...
Imao sam potpuno isti problem na računalu. Eventualno sam shvatio da je problem u hard disku. Prvo, skini Advanced System Care, Smart Defrag, Ccleaner, Avast i program za tvoj hard disk koji bi trebao biti na stranici od proizvodaca. Obavi sve testove. Nakon tog otidi u My Computer, desni klik na Local Disk C i ostale diskove, propreties, tools i check disk error. Ugasi apsolutno sve otvorene programe i ostavi komp upaljen prek noći. Sljedeci noci ponovi Check Disk Errors ali na C-u. Dok skeniras C i on ga popravlja kompjuter ce biti na Boot mode-u odnosno skenirati ce se automatski prije paljenja Windowsa. Nakon sto obavis sve testove, obavezno ocisti prostor i izbrisi fileove koji su za vrijeme testa oznaceni kao corruptani. Apsolutno ocisti prostor sto vise moguce. Skini i nove drivere. Tada bi trebalo sve raditi savrseno. Ako ovo ne napravis, moguce je da ces morati mijenjati odredene dijelove racunala za koji tjedan.

Ma obavio sam dosta pretraga i shvatio da je problem kod HDD.Cek naci prvo da pokrenem check dics error na c disku,i onda sljedecu noc na d disku?I sto si reko da ocistim malo da ima prostora,na c disku su mi sami programi vezani uz komp od 92gB slobodno mi je 26,a d od 372 GB slobodno je 362.Prakticki sam sve "nebitne" stvari izbriso,u c disk neidem bas puno zato sto nezz sto je vazno a sta ne.

13 godina
neaktivan
Peroman kaže...
HiThere kaže...

Ma obavio sam dosta pretraga i shvatio da je problem kod HDD.Cek naci prvo da pokrenem check dics error na c disku,i onda sljedecu noc na d disku?I sto si reko da ocistim malo da ima prostora,na c disku su mi sami programi vezani uz komp od 92gB slobodno mi je 26,a d od 372 GB slobodno je 362.Prakticki sam sve "nebitne" stvari izbriso,u c disk neidem bas puno zato sto nezz sto je vazno a sta ne.

Da, HDD. Prvu noć pokreni na disku koji ima veći kapacitet, i zgasi sve moguće programe. Drugu particiju, na kojoj su Windowsi ćeš moći skenirati samo prilikom bootanja računala.
Definitivno, očisti što više prostora sa C diska, vjerojatno je u tome problem.

17 godina
HiThere kaže...

Slabo pratiš temu izgleda komp mu je pod garancijom,{#} i onda nema kaj popravljat Bad Sectors več se disk mora zamjenit u garantnom roku tak to ide. Jedino ako mu ne zamjene disk, a moraju ako ima garanciju tek onda može ič popravljat Bad Sectors prije toga ne jel kužiš.{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
13 godina
neaktivan
rambox kaže...
HiThere kaže...

Slabo pratiš temu izgleda komp mu je pod garancijom,{#} i onda nema kaj popravljat Bad Sectors več se disk mora zamjenit u garantnom roku tak to ide. Jedino ako mu ne zamjene disk, a moraju ako ima garanciju tek onda može ič popravljat Bad Sectors prije toga ne jel kužiš.{#}

Imao sam potpuno isti problem.
Ako ima garanciju može ga zamijeniti, za što će trebati neko vrijeme, a i vjerojatno, zbog nestašice hard diskova će mu ponuditi onaj lošiji. (Tako se barem meni dogodilo)

U slučaju da sam želi riješiti problem, neka pokuša na ovaj način.

13 godina
neaktivan

A skuzio sam sad da na garanciji pise i broj racuna tako da bi mi onda morali zajenit {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Peroman kaže...

A skuzio sam sad da na garanciji pise i broj racuna tako da bi mi onda morali zajenit {#}

Inače da znaš ubuduće, ovakvi se problemi često stvaraju zbog toga što se računalo gasi na gumb. Probaj to izbjegavati.
13 godina
neaktivan
HiThere kaže...
Peroman kaže...

Inače da znaš ubuduće, ovakvi se problemi često stvaraju zbog toga što se računalo gasi na gumb. Probaj to izbjegavati.

Rijetko akd sam ga gasio na gumb(2-3 puta sve ukupno,ali najcesce zato sto mi se zamrzavo),ali budem svakako {#}

17 godina

Jedino što ne možeš odnijeti u Konikom na reklamacaiju jer je Konikom zatvoren.

Eventualno direktno u servis uvoznika, ali za to moraš imati valjan račun.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Jedino što ne možeš odnijeti u Konikom na reklamacaiju jer je Konikom zatvoren.

Eventualno direktno u servis uvoznika, ali za to moraš imati valjan račun.

sta ne radi??!! {#}

12 godina
neaktivan
TREBAM POMOC HITNO....imam komp dobar AM3+ kupljen prije godinu dan aali je ubacen polovan hard disk...i do neki dan komp je radio normalno i pocne mi izbacivati plavi ekran i resatrtuje mi se sam od sebe.posle tog aotkljucam procesor komp radi ekstra la mi se opet resatrtuje ali bez plavog ekrana nego samo odjednom izbaci crn ekran usai se i sam se pali odam kao neki resatrt ali bez log of ekrana sve temperature su ok procesor radi an 35 ploca na 27 a hard na 33....havala svima unaprijed..dal moer bit do tastature da ima neku gresku ..
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Vjerovatno loše napajanje.

Kakvo napajanje imaš?

Molio bih te da pišeš suvislo ili barem polakše, jer sam te jedva razumio!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Imam napajanje 450w al treb ada izdrzi sev eovo bez problema..uglavnom komp mi se sam od sebe ugasi kada sam naa njemu samo odjednom crn ekran a da i ne zastopa ugasi se i odam se pali bez problema ili kavi greski...
14 godina
neaktivan
KL Desings kaže...
Imam napajanje 450w al treb ada izdrzi sev eovo bez problema..uglavnom komp mi se sam od sebe ugasi kada sam naa njemu samo odjednom crn ekran a da i ne zastopa ugasi se i odam se pali bez problema ili kavi greski...

Daj pisi normalno i pismeno!

clock2much
12 godina
neaktivan

izvinjavam se tastatura me zeza..uglavnom kompijuter mi se sam od sebe ugasi samo crn ekran on se ugasi i ponovo pali dize sistem bez ikakve greske...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
KL Desings kaže...

izvinjavam se tastatura me zeza..uglavnom kompijuter mi se sam od sebe ugasi samo crn ekran on se ugasi i ponovo pali dize sistem bez ikakve greske...

Za početak zamijeni tipkovnicu. Nakon toga ako to ne riješi problem - javi se ponovo.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice