Komp pustka zvukove

poruka: 10
|
čitano: 1.070
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Komp pušta zvukove

Komp pušta svakih par minuta zvukove tipa bip , taj zvuk traje 2 sec al je uzasno naporan . I da , i kad su zvucnici ugaseni on bipa.  Zvuk je tipa kad se nesto fejla na kompu ...nznm kak bi to drukcije objasnio :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 20:04 (dartz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Komp pušta zvukove
dartz kaže...

Komp pušta svakih par minuta zvukove tipa bip , taj zvuk traje 2 sec al je uzasno naporan . I da , i kad su zvucnici ugaseni on bipa.  Zvuk je tipa kad se nesto fejla na kompu ...nznm kak bi to drukcije objasnio :D

Pogledaj u Manualu od matične šta znači koji beep.Beepa zato što matična ima zvučnike za beep.

xf:donatorbubrega steam:donator_bubrega R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina

Ako se to događa u radu, najvjerojatnije je pregrijavanje. Provjeri temperature pomoću npr. HWmonitora.

KaeR
15 godina

A mozda su samo vjetrovi...

Meni je pistao kad su temperature podivljale(jos sa 8800 gt) i tad bi se uskoro restartao

14 godina
neaktivan
KaeR kaže...

Ako se to događa u radu, najvjerojatnije je pregrijavanje. Provjeri temperature pomoću npr. HWmonitora.

Evo slike s HWmonitora , posto ja ne kuzim kolko bi trebala bit temperatura i nznm ak je to normalno xD http://www.slike.com/slike/wZz0W.jpg 

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 20:21 (dartz).
18 godina

Po ovome su temperature OK, ne znam što bi još moglo bipati...

Imaš jedino neke ventilatore koji se vrte s cca 1000 okretaja u minuti, a možda je u BIOS-u veća granica od toga za davanje alarma.

KaeR
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 20:29 (KaeR).
15 godina

Ako u manualu nist ne pise vadi zvučnik.

14 godina
neaktivan

Jos nisam naso manual ...pretrazujem cjelu sobu nznm di sam stavil :DD

14 godina
neaktivan

http://europe.asrock.com/downloadsite/manual/P67%20Pro3.pdf

Tu na str. 29 ima nekaj dr debug (mslm da je to to) al ne kuzim nis ... nub sam za kompove ...

14 godina
neaktivan

Pošto me to raživciro , cjeli komp sam isteko iz struje (i kutiju , i zvucnike , i monitor , sve) i komp dok je bili istekan iz struje je beepo , mislim da beepa ekran .

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice