Kako do Nod sa licencom zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 1.009
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kako do Nod sa licencom

Zdravo, postovani forumasi, zelim da otvorim ovu temu o antivirusima, no sa jednom konkretnom nasokom, kako da se doge do NOD-a sa licencom, a vise da se ne ponovi problem sa abdejdom. I kao dopuna ja imam: XP, HD-18GB, RAM-256MB. Znaci dali odgovara NOD i kako do NOD sa licencom bez problema. Pozdrav!

Mislim da je ovo problem na mnogo ljudi, zato ko zna i zeli da pomogne neka se javi. no molim da savet ili postupak bude step baj set za da moze pravilno da ga skinemo i instaliramo. ( bar za mene ja nisam bas iskusan).

franc
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.7.2008 15:24 (franc).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kako do Nod sa licencom

Kupiš ga legalno u dućanu ili preko weba?! Belji se

Ja bi dSLR a nemrem ga imati - weeeee baš suuuper http://www.nabava.net/kategorija.php?kat=12&se=4255&order=min_cijena
17 godina
neaktivan

A ,ako ne mogu, dali ima neki drugi nacin!

franc
17 godina
neaktivan
franc kaže...

A ,ako ne mogu, dali ima neki drugi nacin!

Ima. Ali ovaj forum ti nije mjesto gdje ces dobiti odgovor na to. Piratluk je strogo zabranjen.Namigiva

P.S. A ionako imaš odličnih besplatnih antivirusnih programa. Pogledaj njih npr. AVG, Avast, Avira ... 
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 475/920; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.7.2008 15:32 (scorpion667).
17 godina
neaktivan

ima puno načina da dođeš do nod licence bez trošenja kn $$ €€ ili šta već imaš.

Ali o tome je zabranjeno pričat na ovom forumu Šutim

intel dualcore e4500 2x2.4GHz 2GB ram 667MHz GeForce XFX 7950GT 256MB HDD 410GB, DDMX6fire audio-card 400W
17 godina
neaktivan

Možda kakva akcija ima googlaj... No uglavnom legalno ga samo tako možeš dobiti... A ilegalno... To sam potraži, ovdje se ne smije o tome

Ja bi dSLR a nemrem ga imati - weeeee baš suuuper http://www.nabava.net/kategorija.php?kat=12&se=4255&order=min_cijena
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.7.2008 15:39 (cozmika).
17 godina
Kako do Nod sa licencom

Poslao sam ti PM sa upustvom kako da riješiš prob...

C2D E6600@3,6/Gigabyte P965-DQ6, OCZ Platinum@1000 2x2 gb, 8800 GTS g80

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kako do Nod sa licencom

Ovaj forum ne služi niti će služiti traženju pomoći s ilegalnim licencama za softver. Također, traženje pomoći i davanje iste za to smatra se kršenjem pravila.

Usput, ovo nije ni hub za dogovore o pomaganju preko privatnih poruka.

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice