Image making problem

poruka: 2
|
čitano: 816
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Image making problem

svaki put kada želim pokrenuti image file(ekstenzija .nrg) na virtual driveu taži me da ubacim cd. zašto mi se to događa kada je image file potpuna kopija cd-a, igre su od kojih sam pravio image file originalne

i zovu se neverwinter nights 2 i lara croft tomb raider anniversary

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Image making problem

U vecini slucajeva NE mozes radit image od originala jer su naravno zasticeni CD-i. Najveci problem je kod toga kaj ce se tebi prije ili poslije izgebat CD od konstantnog stavljanja u DVD citac i jednom ce jednostavno odbit ocitat DVD i mozes se plakat. Ako imas original igru skin si sa gamecopyworld.com ili gameburnworld.com NO-CD exe za igru koju imas i igraj bez CD-a.   Ovo nije 100% legalno, ali jedini nacin da ocuvas original CD od igara na koje nazalost nema garancije ako se izgrebe :(

Intel Core2Duo E8600 @ 4200MHz -> Thermaltake CL-P0464 DuOrb | Gigabyte GA-P35-DS4 | OCZ Reaper 2x2GB @ 1120MHz | Gigabyte 8800GTX 768MB 660/2000MHz -> Accelero Xtreme 8800 | Fortron 650W FSP650-80GLC | Seagate 320GB ST3320620AS | Chieftec LCX-01SL-SL-B | Logitech G15 | Logitech MX518
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice