Kada u Gom playeru pustim neki mpg file i kada dode do kraja nece radi playback nego se samo slika zamrzne dok kod svih ostalih tipova fileova radi.Probao sam reinstalirati GOM ali ista stvar.Mislim da je do codeca pa sam skinuo K-lite codec pack pa me zanima dali je potrebno i kako namjestiti da Gom koristi codece od K-litea. Rješenje?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
promjeni player
kod mene slijedeći problem, kad kliknem na neki dio filma, GOM ga ne pokrene odmah nego trebam čekati cca 3 sekunde što me jako smeta! jel to bug ili feature?
Ma u biti kod gotovo svakog playera ti je mala odgoda kada seekerom odeš na neki dio filma. Ništa strašno.
Evo sad sam probao u GOMu i nema odgode nikakve, ni kod BR Ripa
A ovisi od kompa do kompa, meni na desktopu ništa, a na laptopu možda 2-3 sek. Koristim MPC-HC na obadva.
Evo imam kedan problem s gom playerom. kada otvorim video (MPEG-4 H264 2280 X 544) i stisne bilo gdje na timelineu video zablokira i treba mu jedno vrijeme da prebaci tamo kamo sam kliknuo. Zbog cega se to događa u gom player? probao sam u bsplayer, mpchc, vlc i kmplayer i u njima radi normalno video.
Imam instalirane najnovije k-lite codece
?????