Gom player problem

poruka: 8
|
čitano: 2.511
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Gom player problem

Kada u Gom playeru pustim neki mpg file i kada dode do kraja nece radi playback nego se samo slika zamrzne dok kod svih ostalih tipova fileova radi.Probao sam reinstalirati GOM ali ista stvar.Mislim da je do codeca pa sam skinuo K-lite codec pack pa me zanima dali je potrebno i kako namjestiti da Gom koristi codece od K-litea. Rješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gom player problem

promjeni player

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Gom player problem

kod mene slijedeći problem, kad kliknem na neki dio filma, GOM ga ne pokrene odmah nego trebam čekati cca 3 sekunde što me jako smeta! jel to bug ili feature?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Gom player problem

Ma u biti kod gotovo svakog playera ti je mala odgoda kada seekerom odeš na neki dio filma. Ništa strašno.

15 godina
neaktivan
Gom player problem

Evo sad sam probao u GOMu i nema odgode nikakve, ni kod BR Ripa

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Gom player problem

A ovisi od kompa do kompa, meni na desktopu ništa, a na laptopu možda 2-3 sek. Koristim MPC-HC na obadva.

14 godina
neaktivan
Gom player problem

Evo imam kedan problem s gom playerom. kada otvorim video (MPEG-4 H264 2280 X 544) i stisne bilo gdje na timelineu video zablokira i treba mu jedno vrijeme da prebaci tamo kamo sam kliknuo. Zbog cega se to događa u gom player? probao sam u bsplayer, mpchc, vlc i kmplayer i u njima radi normalno video.
 Imam instalirane najnovije k-lite codece

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gom player problem

?????

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice