trebam program za izradu menija na već postojeći DVD..da li je moguće, kolko je komplicirano od 1-10 i s kojim programom?
hvala unaprijed :-)
trebam program za izradu menija na već postojeći DVD..da li je moguće, kolko je komplicirano od 1-10 i s kojim programom?
Ako su u pitanju Dvix filmovi postoji program ConvertXtoDVD koji je fenomenalan za stvari kao što su DVD meniji i pretvara divx u dvd (koji zaključak)
Menije možeš sam kreirati i ........ svašta nešto
Ako su u pitanju Dvix filmovi postoji program ConvertXtoDVD koji je fenomenalan za stvari kao što su DVD meniji i pretvara divx u dvd (koji zaključak)
Menije možeš sam kreirati i ........ svašta nešto
Preporučujem vam Adobe Encore program, stvarno je dosta jednostavan, ma da kada se vidi Adobe ispred svi pomisle da je ne znam šta, ali stvarno je vrlo jednsotavno izraditi menije i ponašanje menija, imate gotove template, a i možete ih skidati sa neta ili sami raditi u Photoshopu, naravno onaj tko zna.
Nero vision
Također preporuka Nero Vision..
Ima mogućnost kreiranja menija, uvodnog videa, hrpa predložaka i efekata. I sviđa mi se što prema kapacitetu umetnutog medija odredi kompresiju materijala. Baš sam prošli vikend stavio Naše malo misto na DVD-e pomoću Nera i super je jednostavno..
Adobe Encore....profi program...nije težak....a radi perfektno stvari...namojenjen je bas za to sto ti trazis....