Driveri/chipset

poruka: 9
|
čitano: 2.471
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Driveri/chipset

Dobar dan.

Eto, nisam neki wunderkid, pa molim ako mi netko može pomoć...

Ovo su matična i proc koji su u kompu

Matična ploča Gigabyte P35-DS3R
               s775, iP35, DDR II, SATA II, GLAN

Procesor INTEL CORE 2 DUO E4400

Molio bih, ako netko može, da mi samo pošalje link za drivere i/ili chipsetove koje moram skinut za 64bitne Win 7...

Unparijed hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Driveri/chipset

AHA, našo sam drajvere :)

No sada mi se pojavio drugi problem... kada pokušam instalirat GIGABYTE SATA2 RAID Driver, pojavi mi se poruka *Install driver:INF not found. Install will be terminated*... Any idea?

15 godina
neaktivan
Elitech kaže...

AHA, našo sam drajvere :)

No sada mi se pojavio drugi problem... kada pokušam instalirat GIGABYTE SATA2 RAID Driver, pojavi mi se poruka *Install driver:INF not found. Install will be terminated*... Any idea?

raspakiraj exe drivera (driver se nalazi se pod mapom floppy64) i instaliraj ga preko Control Panela (add/remove hardware). Postavi manualno traženje drivera i upiši putanju do raspakiranog foldera.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 17:32 (takozvani).
15 godina
neaktivan

Samo 1 pitanje - je li moguće da mi ne da da to instaliram jer ne koristim SATA2 RAID?

17 godina
neaktivan

SATA RAID drajveri ti služe da bi mogao uopšte instalirati Windows na RAID polje. Raspakuju se i prebace na disketu ili se uradi slipstream preko nlit-a pa se ubace u Windows instalaciju.

Ukoliko ne koristiš RAID ne trebaju ti.

Inače imaš odličnu ploču. Ja sam je imao nekih godinu dana i sve najbolje o njoj. I ne bih je još mijenjao da mi nije naletila vrlo povoljno kombinacija Asus P5QL PRO i E7400.

15 godina
neaktivan

OK, puno hvala svima :)

Što se mene tiče, topic se može lockat

15 godina
Driveri/chipset

može pomoć!?

Nisam neki pc stručnjak ,ali do sada sam instalirao par windows xp-a na stolnom računalu i laptopu. Ovako,prijatelj mi je dao stari laptop marke HASEE da mu prmjenim hard disc i instaliram nove windowse.   Kad mi krene u instalciji kopiranje "driver cab" onda računalo zablokira   i tada moram više puta pretisnuti tipku enter (ponovi) ili esc (preskoči) da bi nastavio instalaciju. Kad je cijela instalacija dovršena windowsi se podignu ,ali nema instaliranog ethernet controlera i još nekih drivera za grafiku i zvuk.. Potom nemogu izaći na internet sa tim laptopom da bi poskidao te drivere. Probao sam sa svojim kompom skinuti   drivere ali na stranici Hasee nema nikakvih drivera za ovaj laptop.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Fajl driver.cab je najveći fajl koji se kopira tokom prve faze instalacije Win-a i u njemu su sadržani drajveri koji dođu uz Windows. Pretpotstavljam da je CD čitač u laptopu dosta loš i da je problem naprosto sa čitanjem. Probaj neki drugi CD medij ili ako možeš naći eksterni čitač probaj sa njim instalirati Win.

Da bi vidio koju mrežnu kartu (i ostalo što nedostaje) ima instaliraj program Everest i onda nađi drajvere negdje na net-u.

15 godina

Hvala, puno .Sa everestom sam uspija viditi koji mi je hardver , tako da san riješija više-manje sve drivere za laptop. Još jednom ,hvala puno na pomoći.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice