Driver za Asus My Cynema P7131hybrid za WIN7 ?

poruka: 7
|
čitano: 2.905
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

kada sam kupio tv tuner, dobio sam na cd-u drivere za xp. nedavno sam presao na WIN7 32bit, te mi sada trebaju novi driveri posto ovi od xp-a ne rade na win7.

dakle, jel mi moze neko dati link za download drivera za taj tv tuner za win7 32bit.

hvala!

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 21:23 (DarioGTI).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Driver za Asus My Cynema P7131hybrid za WIN7 ?

Windows 7 bi trebao imati built in (ugrađen) driver za tu tv kartu. Ako nema pokreni windows update a driver za daljinac pronađi na asusovim stranicama.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 21:41 (maks-rs).
17 godina
neaktivan

pokusao sam sad preko windows update ali nije mi pronasao nove drivere. takoder kad trazim preko asusove stranice, ne nudi mi, koliko sam shvatio, nista za win 7 za taj tv tuner.

izgleda da jos nema drivera :(    moze jos kakva pomoc? :( hvala!

16 godina
neaktivan

E žali bože novaca i živaca , to je definitivno najgora kartica na svijetu , na win 7 ne radi i s najnovijim driverima  , u Visti radi najbolje (??) ali uvjek problemi.

Daljinac ti radi savršeno u bilo kojem OS samo moraš u program files nač daljinac (.exe file) i pokrenut ga ručno kasnije če ti se sam pokretat , program koji si dobio uz njega "power cinema" jedino radi (koliko toliko) kako treba , zamjenski svi programi nikako da rade normalno!

Naravno u Xp se dešava da imate zvuk pa neda bog da nešto dodate od codeca i opet vam "neče" snimat zvuk s videom več samo šum!

Karticu je najbolje izvadit i bacit!

Imam previše iskustva s njom , več 3 godine!

Želim p...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel itko našao lijeka za ovo smece od kartice, i meni došla jedna u ruke, nebi ju osposobio da si bog. 

[url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1567767][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/1567767.png[/img][/url]

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovako;

jedino če ti raditi ako skineš novi powercinema 6 koji nemaš , no DVB-T nikad ne radi ispravno , no najbolje ti ta kartica radi s Win media centar pa probaj....

Želim p...
18 godina

I ja imam isti problem samo kod mene ne prepoznaje karticu niti Media centar niti PowerCinema 6... Kada odem u Device manager u njemu kao nadje najnovije drivere i instalira ih ali opet nish mi ne prepoznaje karticu... Na XP-u je radila savrseno...

Da li je netko imao slicnih iskustava???

Na Asusovim stranicama sam nasao drivere za Vistu ali kad instaliram njih izbaci mi poruku da driveri nisu instalirani propisno jer su samo za Win Vistu...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice