Defragmentiranje diska problem

poruka: 4
|
čitano: 1.360
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Defragmentiranje diska problem

defragmentiram dick c: glavni i napravim analizu i stalno mi piše da moram ponovno!! you should defragment.., hmm sad neznam to mi nikad prije nije bilo dok na d: particiji je normalno sve defragmentam i posli piše da ne moram to jest da nije potrebno, you do not need defragment this volume bla bla, probao sam u safe modeu ista stvar!, također sam probao sa nekim programima, smartdefrag,diskeeper lite,nece isto Mršti se , računalo mi je cisto od virusa Cool bar se nadam, proskenirao sam sa avirom i spyware doctorom nije ništa našlo, formatirao sam nedavno tek, tako da ne dolazi format u obzir nikako Smijeh.. ima li ko kave ideje što da probam, hvala Namigiva

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Defragmentiranje diska problem
prison_break007 kaže...

formatirao sam nedavno tek, tako da ne dolazi format u obzir nikako Smijeh

Hm,ako si nedavno formatiral disk,čudno je da ti pokazuje da bi ga trebal defragmentirati...Ako ti računalo radi normalno,netrebaš se brinuti.
16 godina
neaktivan

da i meni je to začudilo skroz! evo ovaj ima problem kao i ja http://www.askmehelpdesk.com/advice/t-1204.html znaci neki programi koje rade u pozadini, ma gledao sam ja to već ali neznam.. nemam baš instalirano sve i svašta

16 godina
neaktivan

riješen problem s Defragglerom Cool

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice