CoD 4 freeze !?

poruka: 16
|
čitano: 5.107
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
CoD 4 freeze !?

Pozdrav !

Imam problem da mi se cod4 freeza, dakle zastane slika i pojavi se uzasan zvuk tipa trrrrrrrr dok ga ne restartam nis nemogu na njemu. Komponente u kompu su nove, i5,ati radeon 4850, 4gb rama, nova maticna i sve win 7 64x ultimate, i to mi se desava otkad san novi komp taj montirao. U drugim igrama mi se to ne desava, cak i kad gledam demoe i stremove od coda 4 ne freeza.. al cudno mi je sto mi se to desi recimo danas i sljedecih par dana opet igram normalno pa opet freeza kao recimo sinoc. Kod drugih igara koe su zahtjevnije tipa napoleon total war igram na max i nista sve u redu.

čita san po forumu miljon postova, i neznan sta bi moglo bit.. neki update drivera od mrezne kartice to mi se cini logicnim jer je cod4 multiplayer a recimo napoleon igram (za sad) samo single..

Molim da mi odgovorite ako znate kako da popravim ovo. Bavim se codom malo ozbiljnije od lokalnih pub heroja =))

hvala !!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: CoD 4 freeze !?

molim vas pomoć !!!!!

14 godina
CoD 4 freeze !?

Reinstal igru i patcheve...Provaj update i drivere od grafe ali i od mrezne(tj.maticne ako je integrirana a vjerovatno je)

recod
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 22:02 (r3c0d).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD 4 freeze !?

Imam isti problem, samo mi je komp star koje 3 godine i to mi se događa kad igram CoD 2 (možda i ostale igre, ali ih ne igram puno osim CoD-a), ugl. dogodi se prosječno jednom u 2 dana, igram i odjednom nekakav zvuk (nemogu ga opisat o_O) trrrrrrrrrrrr.. Pa onda plavi ekran i restartiram ga i bude sve ok..

Mrzim rasizam i crnce! /// Android FTW /// A.K.A. *TR1PLEX.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CoD 4 freeze !?

nista ne pomaze jbt

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
CoD 4 freeze !?

Ja sam imao isti problem sa freezeom kod battlefielda Bc2, mjenjao sam sve žive drivere, updateao, čistio od smeća disk ali nije ništa pomoglo.

Za sada kako se čini jedino rješenje koje su mi predložili iz EA Supporta, a  funkcionira još uvijek(da pokucam o drvo) je da isključim kompletno User Account Control (UAC).

Probaj i ti to napravit možda ti pomogne iako nisu iste igre u pitanju, ali problem je isti.

Sretno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2011 9:01 (D.N.R.).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD 4 freeze !?

A ne znam, mislim da bi prije moglo biti do grafičke ili tako nešto

Mrzim rasizam i crnce! /// Android FTW /// A.K.A. *TR1PLEX.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
D.N.R. kaže...

Ja sam imao isti problem sa freezeom kod battlefielda Bc2, mjenjao sam sve žive drivere, updateao, čistio od smeća disk ali nije ništa pomoglo.

Za sada kako se čini jedino rješenje koje su mi predložili iz EA Supporta, a  funkcionira još uvijek(da pokucam o drvo) je da isključim kompletno User Account Control (UAC).

Probaj i ti to napravit možda ti pomogne iako nisu iste igre u pitanju, ali problem je isti.

Sretno.

e vidiš i kod mene je tako...ali najviše u BC2 Vietnam... to mi se zaledi da moram cijeli komp restartat.... a u cod4 mi se zaledi i izbaci da nkj nevalja kao da se obratim administratoru

=)
16 godina
odjavljen
CoD 4 freeze !?

Od kada sam isključio UAC igra više ne zastajkuje na kratko kao što se prije znalo dešavat, i nema naglog fps dropa nego ga drži između 45-60 ovisno o mapi.

Testirao primjenjeno rješenje u višesatnoj igri i radi kako spada na svu sreću. {#}

EDIT: evo upravo se smrznulo ponovo, s tim da su sve ostale igre koje su danas radile na računalu radile dobro. Ipak nije imalo efekta :(

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2011 21:08 (D.N.R.).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma novi sistem rjesi vecinu problema ;)

14 godina
neaktivan
CoD 4 freeze !?

sta da to iskljucin ?!!? i sta kad iskljucin to jednom zauvjek ili sta.. ?!?!? a ti ne brljavi kakav novi sistem digo windowse ima 2 tjedna.. i otada i iman taj problem..

danas cu pokusat sve to updaetat.. samo mi molin te reci sta to user acaounts di se to nalazi i jel jednom zauvik iskljucis ?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

U mom slucaju donese jos vise...

meni uopce nece da udje u COD 4 MP, a single radi ko beba...

eee...kuda ovaj svijet ide...
15 godina
neaktivan
CoD 4 freeze !?

Windows 7 {#} hahahahahah

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CoD 4 freeze !?

neznan jeli ovo moguć razlog.. al primjetia sam da mie frizzalo jedino kad san igra ono bezveze sa zvucnicima.. jer kad igran ozb onda stavim headset i normalno igram. danas sam iso na pub bezveze i stavio headset i upalio mjuzu.. 4 mape po 15 min i nista.. i skinem headset odigram niti 2 mape pune na zvucnike i freeza..  ?!?!?!?!?!?!

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
CoD 4 freeze !?

Moguće je da ima veze sa realtekovim driverima za zvuk na Windows 7 koji imaju problema sa igrama ili igra s njima, tko će ga znat.

Ono što sam napravio je da sam u Safe Modeu sa driver sweeperom obrisao sve drivere od Realteka i od ATI HD Audio, meni ovaj drugi nije potreban pa sam ga maknuo a za ostale neznam.

Onemogućio automatsku instalaciju drivera sa interneta kroz update u Windows 7, te pustio sam da Windowsi koriste svoj driver i nisam instalirao ništa od Realteka.

Čitao sam u temi na EA BF BC2 forumu da on board realtek ne radi dobro sa nekim igrama i da bi možda jedino rješenje bilo zasebna zvučna kartica.

Nemam pojma više šta napravit nakon ovoga ako ne uspije. Ako tko ima neki savijet neka napiše, dobro bi došlo. Kad se BF updejta idem još malo testirat pa budemo vidjeli kako će to ispast.

EDIT: Update. Od kada sam napravio gore navedeno, bez Realteka sve radi savršeno, nema više ni fps dropova u igri ni štekanja i igra se za sada još niti jednom nije zamrznula!

Iako sam maknuo sve Realtek drivere, front jackovi i sve straga radi dobro.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 11:31 (D.N.R.).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

U TOME I JE MOŽDA BIT... jer moje sluše SS siberia v2 imaju zvučnu u sebi.. i možda mi zato nikad nie frizala igra dok sam sa slušama igra.. (jer ja nemogu istovremeno koristit sluše i zvučnike) al brine me.. dok gledam demo ili stream preko zvučnika.. toe isti vrag a ne freeza..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice