Meni na ovom proxyju vuce maksimalnom brzinom: 94.73.57.35 port 3128.
Umrli su opet, evo jutros ....
da nazalost
Meni na ovom proxyju vuce maksimalnom brzinom: 94.73.57.35 port 3128.
Umrli su opet, evo jutros ....
da nazalost
Meni na 78.90.50.92:3128 vuče max.
Bez spama više i da se ne skupljaju nepotrebni postovi..
Za brz pregled na zamundi dovoljno je otiči na ovu stranicu.. upisati www.zamunda.net i nači torrent koji ti treba i sve ide super brzo i odlično
A sad da bi se nešto skinulo treba jedna se jedna od proxy adresa upisati u uttorent bitorrent il šta več koristite za skidanje, a to se sve redovno updejta i nalazi na ovoj stranic tako da i da se pokvari ovaj gore link i da nešto ne štima opet sve ima ovdje i isto tako ip koji pišete u torrent upišete u browser i skinete šta vam trebai:
http://nntime.com/proxy-country/Bulgaria-01.htm
i eto dosta spama...
ima li netko proxy koji radi,probao sam sve sa ybef-a ali sve mi je krepalo
Ej ajd molim vas jel bi m inetko htejo pomoc da si sredim zamundu. Šta moram da uradim ako ti nije problem da mi objasni da mi zamunda vise proradi ?
Ili na ovoj stranici trenutro nema proxya koji rade http://nntime.com/proxy-country/Bulgaria-01.htm
Hvala
http://www.ybef.com/index.php?e=no_hotlink
ovaj proxy meni radi savrseno vec par mjeseci,najbolje je ici preko njega u kasne sate kad je manje zagusenje pa ce brze otvarati
Al šta moram napravit sa Utorrent programom da mogu skidat? Ovaj sajt sluzi da mogu pristupit zamundi? a ovo nikako da rjesim??
Pročitaj malo unutar ove teme tj. zadnjih par stranica.
Meni na 78.90.50.92:3128 vuče max.
Riknulo!!
Jel ima netko nove koji rade??
EDIT: Sorry, false alarm, evo povuko je......nakon 20 min! =D
Ma neznam cemu uopce forsitati tu zamundu :) danas sam malo uspoređivo i po meni nanoset. net i partis.si su isto kvalitetne stranice koje nude odlicen brzine i jako slične sadržaje koje nudi zamunda
Bok. Ima li nanoset negdje opciju za engleski jezik? Spanks
Pa pise ti na engleski pokraj čirilice?? a uostalom tražilaca radi kad upises pojam na engleskom
Ali moze ti gospodin google prevest sajt :)
Upiši u tražilicu nanoset i samo stisni prevedi ovu stranicu i to je to sve ti na engleskom ili na naški ili koji god os drugi jezik :)
Inale je nano set na bugarskom.
Ja isto mislim da zamunda ode u zaborav, al dok ne ode skroz, evo linka:
http://www.leather-bg.com/index.php?q=aHR0cDovL3d3dy56YW11bmRhLm5ldC8%3D
Preko ovog linka se još uvijek može doći do Zamunde, Ybef je zasad riknuo,ili ima previše posjeta
pa ne radi ili je jednosatvno riknuo. Uglavnom meni zasad Ybef ne radi.
Ipak sam pogriješio, izgleda je bilo previše posjeta pa se nije moglo ići na stranicu. Moje isprike za protraćeni post =).
F1-IVO ti si car vec nekoliko dana nisam mogo na zamundu,samo jedno pitanje jel se i ovo mora mjenjati kao proxy ili za stalno se moze preko tog
kada trebas na zamundu postavit to tako da radi kad netrebas namjestis bez proxya
f1-ivo tnx super je i brzo
e koji proxy sad radi? meni neće više skidat ni sa jednog od ovih starijih koje sam koristio
Ušo sam na zamundu, stavio skidat neku igru, i onda šta se desi... NEĆE MI SKINUT TU IGRU!!
Dobro mislio sam da je sam u tom torrentu problem ali IZNENAĐENJE!!
NEĆE MI NIJEDNU SKINUT!!! UOPĆE MI NE SKIDA!!
Prva poruka i već se dereš! Isključi caps lock.
Naštimaj utorrent ovako tj. ubaci ovaj proxy kao na slici:
Upravo sam probao i preko njega skida ok brzinom: EDIT:Ako vam slučajno treba proxy evo jednog: 95.43.253.242 port 3128. Provjeren je i radi.
...jel zna netko proxy koji radi... isprobao sam sve s one stranice i nijedan ne funkcionira sto posto!??
stavi proxi tefih.eu a por 3128 i radi skidam upravo
stavi proxi tefih.eu a por 3128 i radi skidam upravo
nekontam ovo ili ne radi ili ja neznam napraviti! Ajd ako radi(što znači da ja ne znam napraviti) de malo pojasni molim te unaprijet zahvalan
Želite na Zamundin site a svi linkovi su krepali? Našao sam rješenje. Otvara u trenu.
Dakle samo konfigurirajte Firefox na slijedeći način: i možete na Zamundinu stranicu.
Prva poruka i već se dereš! Isključi caps lock.
Naštimaj utorrent ovako tj. ubaci ovaj proxy kao na slici: Upravo sam probao i preko njega skida ok brzinom: EDIT:
Ako vam slučajno treba proxy evo jednog: 95.43.253.242 port 3128. Provjeren je i radi.
Dakle kao što je već F1-IVO lijepo objasnio ja sam tako i napravio s time da kad sam konfigurirao Firefox, utipko Zamundu u Google, pokušao otići na nju i izbacio mi je neku stranicu di su pojasnili kako ti treba addon za firefox FoxyProxy i objašnjenje kako ga konfigurirati da se moće ići opet direktno na Zamundu.
Uglavnom ja ću pokušat objasnit kako to ide pa eto ako nešto lošije objasnim i ako ne bude bilo nešto u redu uključite CAPS LOCK pa ožežite po meni =)
Kad pokrenete FoxyProxy kliknite na Dodaj novi proxy,dalje idete na Proxy detalji i ispod Ručne konfiguracije proxy-a upišite tj. Host or IP adress ukucate tehif.eu a priključak iliti port je 3128. Sljedeći korak je pod url patterns gdje odaberete Dodaj novi primjer, otvara vam se novi prozor gdje kod Naziva primjera upišete zamunda.net a pod Primjer web adrese upišete *zamunda.net/*, sve potvrdie i voila Zamunda radi kao i prije,čak i brže =).
A uTorrent konfigurirajte kako je F1-IVO objasnio i spremni ste za download. Nadam se da nisam bio previše opširan i dosadan,moglo sam to objasniti i slikama ali tipkalo mi se pa eto =) Nadam se da ćete biti uspješni u konfiguriranju.
radi savršeno
Hvala
Pozdrav novi sam ovdje na forumu.
Napravio sam sve kako je napisao ring4ping, ali uopće se nemogu spojiti na zamundu..kad upisem stranicu samo mi izbaci error.
bio bihg puno zahvalan ako mi netko moze pomoc.
Hvala!
Pozdrav!
Danas se nešto dešava na njihovo serveru ali ne znam što.
Da li će zamunda biti dostupna uopće u budućnosti?
ako pogledas njihov forum i pitanja svaku temu zakljucavaju dali ce se vratitit i pisu stalno strpite se
nemogu vjerovat...nakon 5 mjeseci zae**vanja s tim proxyima i ost. napokon mi zamunda ucitava relativno brzo a i skida ko u stara vremena :DDD
193.68.117.38 - 8080 proxy na mozilli i na utorrentu kao http radi bez problema :D