Zamunda zaključana tema

poruka: 342
|
čitano: 223.776
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Zamunda
Zvekan kaže...
F1-IVO kaže...

Meni na ovom proxyju vuce maksimalnom brzinom: 94.73.57.35 port 3128.

Umrli su opet, evo jutros ....

da nazalost

rapidshare premium and warez-bb user
17 godina
neaktivan
Zamunda

Meni na 78.90.50.92:3128 vuče max.

Moj PC  
2 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Zamunda

Bez spama više i da se ne skupljaju nepotrebni postovi..

Za brz pregled na zamundi dovoljno je otiči na ovu stranicu.. upisati www.zamunda.net i nači torrent koji ti treba i sve ide super brzo i odlično

http://www.ybef.com/

A sad da bi se nešto skinulo treba jedna se jedna od proxy adresa upisati u uttorent bitorrent il šta več koristite za skidanje, a to se sve redovno updejta i nalazi na ovoj stranic tako da i da se pokvari ovaj gore link i da nešto ne štima opet sve ima ovdje i isto tako ip koji pišete u torrent upišete u browser i skinete šta vam trebai:

http://nntime.com/proxy-country/Bulgaria-01.htm

i eto dosta spama...

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2010 3:01 (Skrbo).

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Zamunda

ima li netko proxy koji radi,probao sam sve sa ybef-a ali sve mi je krepalo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ej ajd molim vas jel bi m inetko  htejo pomoc da si sredim zamundu. Šta moram da uradim ako ti nije problem da mi objasni da mi zamunda vise proradi ?
Ili na ovoj stranici trenutro nema proxya koji rade http://nntime.com/proxy-country/Bulgaria-01.htm

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.3.2010 20:10 (Rolac).
17 godina
Zamunda

http://www.ybef.com/index.php?e=no_hotlink

ovaj proxy meni radi savrseno vec par mjeseci,najbolje je ici preko njega u kasne sate kad je manje zagusenje pa ce brze otvarati

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zamunda

Al šta moram napravit sa Utorrent programom da mogu skidat? Ovaj sajt sluzi da mogu pristupit zamundi? a ovo nikako da rjesim??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zamunda

Pročitaj malo unutar ove teme tj. zadnjih par stranica.

Pogledaj.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369...Mislim da ce se to promjenit uskoro (na bolje)
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.3.2010 15:55 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fala evo radi ;) ma to sam i juce radio ali valda je bilo do ovi ip-ova koje su danas stavili nove, pa sad sve radki kako spada :)
16 godina
neaktivan
sus kaže...

Meni na 78.90.50.92:3128 vuče max.

Riknulo!!

Jel ima netko nove koji rade??

EDIT: Sorry, false alarm, evo povuko je......nakon 20 min! =D

Glavni ko-munjara =)
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.3.2010 17:47 (Zvekan).
16 godina
neaktivan
Zamunda

Ma neznam cemu uopce forsitati tu zamundu :) danas sam malo uspoređivo i po meni nanoset. net i partis.si su isto kvalitetne stranice koje nude odlicen brzine i jako slične sadržaje koje nudi zamunda

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bok. Ima li nanoset negdje opciju za engleski jezik? Spanks

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.3.2010 19:59 (mkrleza).
16 godina
neaktivan
Zamunda

Pa pise ti na engleski pokraj čirilice?? a uostalom tražilaca radi kad upises pojam na engleskom

Ali moze ti gospodin google prevest sajt :)

Upiši u tražilicu nanoset i samo stisni prevedi ovu stranicu i to je to sve ti na engleskom ili na naški ili koji god os drugi jezik :)

Inale je nano set na bugarskom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.3.2010 20:14 (Rolac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
black6 kaže...

Ja isto mislim da zamunda ode u zaborav, al dok ne ode skroz, evo linka:
http://www.leather-bg.com/index.php?q=aHR0cDovL3d3dy56YW11bmRhLm5ldC8%3D

Preko ovog linka se još uvijek može doći do Zamunde, Ybef je zasad riknuo,ili ima previše posjeta

pa ne radi ili je jednosatvno riknuo. Uglavnom meni zasad Ybef ne radi.

Ipak sam pogriješio, izgleda je bilo previše posjeta pa se nije moglo ići na stranicu. Moje isprike za protraćeni post =).

- - -Space may be the final frontier, but it's made in the Hollywood basement - - -
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 18:42 (ring4ping).
17 godina
neaktivan
Zamunda

Želite na Zamundin site a svi linkovi su krepali? Našao sam rješenje. Otvara u trenu.

Dakle samo konfigurirajte Firefox na slijedeći način:

i možete na Zamundinu stranicu.Cool

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369

0 0 hvala 6
15 godina
protjeran

F1-IVO ti si car vec nekoliko dana nisam mogo na zamundu,samo jedno pitanje jel se i ovo mora mjenjati kao proxy ili za stalno se moze preko tog

15 godina
neaktivan

kada trebas na zamundu postavit to tako da radi kad netrebas namjestis bez proxya

f1-ivo tnx super je i brzo

17 godina
Zamunda

e koji proxy sad radi? meni neće više skidat ni sa jednog od ovih starijih koje sam koristio

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zamunda

Ušo sam na zamundu, stavio skidat neku igru, i onda šta se desi... NEĆE MI SKINUT TU IGRU!!

Dobro mislio sam da je sam u tom torrentu problem ali IZNENAĐENJE!!

NEĆE MI NIJEDNU SKINUT!!! UOPĆE MI NE SKIDA!!

v.k.
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 10:54 (DaRk MeN_2).

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
DaRk MeN_2 kaže...

Prva poruka i već se dereš! Isključi caps lock.

Naštimaj utorrent ovako tj. ubaci ovaj proxy kao na slici:

Upravo sam probao i preko njega skida ok brzinom:
EDIT:

Ako vam slučajno treba proxy evo jednog: 95.43.253.242 port 3128. Provjeren je i radi.

World championships: 7, GP started: 251, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,377
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 16:33 (F1-IVO).
17 godina
neaktivan
Zamunda

...jel zna netko proxy koji radi... isprobao sam sve s one stranice i nijedan ne funkcionira sto posto!??

Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

stavi proxi tefih.eu a por 3128 i radi skidam upravoCool

15 godina
neaktivan
tepih kaže...

stavi proxi tefih.eu a por 3128 i radi skidam upravoCool

nekontam ovo ili ne radi ili ja neznam napraviti! Ajd ako radi(što znači da ja ne znam napraviti) de malo pojasni molim te unaprijet zahvalan

15 godina
F1-IVO kaže...

Želite na Zamundin site a svi linkovi su krepali? Našao sam rješenje. Otvara u trenu.

Dakle samo konfigurirajte Firefox na slijedeći način: i možete na Zamundinu stranicu.Cool

F1-IVO kaže...
DaRk MeN_2 kaže...

Prva poruka i već se dereš! Isključi caps lock.

Naštimaj utorrent ovako tj. ubaci ovaj proxy kao na slici: Upravo sam probao i preko njega skida ok brzinom: EDIT:

Ako vam slučajno treba proxy evo jednog: 95.43.253.242 port 3128. Provjeren je i radi.

Dakle kao što je već F1-IVO lijepo objasnio ja sam tako i napravio s time da kad sam konfigurirao Firefox, utipko Zamundu u Google, pokušao otići na nju i izbacio mi je neku stranicu di su pojasnili kako ti treba addon za firefox FoxyProxy i objašnjenje kako ga konfigurirati da se moće ići opet direktno na Zamundu.

Uglavnom ja ću pokušat objasnit kako to ide pa eto ako nešto lošije objasnim i ako ne bude bilo nešto u redu uključite CAPS LOCK pa ožežite po meni =)

Kad pokrenete FoxyProxy kliknite na Dodaj novi proxy,dalje idete na Proxy detalji i ispod Ručne konfiguracije proxy-a upišite tj. Host or IP adress ukucate tehif.eu a priključak iliti port je 3128. Sljedeći korak je pod url patterns gdje odaberete Dodaj novi primjer, otvara vam se novi prozor gdje kod Naziva primjera upišete zamunda.net a pod Primjer web adrese upišete *zamunda.net/*, sve potvrdie i voila Zamunda radi kao i prije,čak i brže =).

A uTorrent konfigurirajte kako je F1-IVO objasnio i spremni ste za download. Nadam se da nisam bio previše opširan i dosadan,moglo sam to objasniti i slikama ali tipkalo mi se pa eto =) Nadam se da ćete biti uspješni u konfiguriranju.

- - -Space may be the final frontier, but it's made in the Hollywood basement - - -
17 godina

radi savršeno

Hvala

15 godina
neaktivan
Zamunda

Pozdrav novi sam ovdje na forumu.

Napravio sam sve kako je napisao ring4ping, ali uopće se nemogu spojiti na zamundu..kad upisem stranicu samo mi izbaci error.

bio bihg puno zahvalan ako mi netko moze pomoc.

Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zamunda

Pozdrav!

Danas se nešto dešava na njihovo serveru ali ne znam što.

Da li će zamunda biti dostupna uopće u budućnosti?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ako pogledas njihov forum i pitanja svaku temu zakljucavaju dali ce se vratitit i pisu stalno strpite seSramim se

17 godina
neaktivan
Zamunda

Zamunda radi. Konfigururajte FF i torrent klijent slijedećim proxyjem i voila!:)

World championships: 7, GP started: 251, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,377

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Zamunda

nemogu vjerovat...nakon 5 mjeseci zae**vanja s tim proxyima i ost. napokon mi zamunda ucitava relativno brzo a i skida ko u stara vremena :DDD

193.68.117.38 - 8080   proxy na mozilli i na utorrentu kao http radi bez problema :D

Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice