...to je lijepo... ali kad si ti već uspjela, mogla bi nama objasniti kako, pa da i mi imamo zamundu!
Zamunda
- poruka: 342
- |
- čitano: 221.141
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
Ajde podijeli i s nama kako se spojit.
Evo ovaj radi: 212.117.63.145:3128
Ne znam koja je brzina,ja sam se samo logirala da kontaktiram staff.
U internet exploreru idete tools/internet options/connections/lan setings i pod Use proxy server..., ukucate gore navedenu IP adresu (212.117.63.145) i port (3128), i to je to. Radi 100 %
Pozdrav!
Super!
Napokon Radi!
Hvalaaa!
Da radi došao sam na stranicu.ali ne radi download kako to riješit
Kako za Firefox? Provao sam i neće.
@ Opet neće.
Radi download, ja skinuo torrent prije pola sata.
Firefoxu se kuca pod tools/options/advanced/network/connection settings i trebalo bi raditi a i bolje ti je koristiti IE za zamundu a za ostalo koristis i dalje firefox, koji u tom slucaju ne ide preko proxy.
U internet exploreru idete tools/internet options/connections/lan setings i pod Use proxy server..., ukucate gore navedenu IP adresu (212.117.63.145) i port (3128), i to je to. Radi 100 %
Pozdrav!
ne radi
Pozdrav!
ne radi
Evo sada sam ponovo pokusao, ide malo sporije, ali radi.
Hvala svima koji su pridonijeli da se opet koristim Zamundom. Uspio sam sa IExplorerom ali sa Firefoxom nisam pokušavao pa ne znam.
Još nisam pokušao download al pretpostavljam da neću imat problema. Uglavnom još jednom hvala...
Evo i download šiba kao i prije...naaajsss
Meni nikako ne uspijeva Dali sam sve dobro uradio?
Probaj da odcekiras automatically detectet settings
Pokušaj stavit kvačicu i na bypass proxy for local adresses. Kod mene je tako, a i na Max-adsl settings-u sam isto napravio kao i na Lan settingsu samo što nisam stavio kvačicu na bypass proxy for local adresses.
... jao napokon... sve je super, jedino kaj malotraljavo radi (sporo se otvaraju stranice)... ajde ako bi netko bio toliko dobar da objasni kaj smo sad napravili... na koju foru ovo radi i kakve su posljedice ako ih ima?? Hvala
Dok se ne vrati Zamunda u normalu možete koristiti Rarbg tracker,vrlo solidne brzine.Meni većina ide max. brzinom.
... jao napokon... sve je super, jedino kaj malotraljavo radi (sporo se otvaraju stranice)... ajde ako bi netko bio toliko dobar da objasni kaj smo sad napravili... na koju foru ovo radi i kakve su posljedice ako ih ima?? Hvala
S tim proxy serverom si napravio to da ne pristupas zamunda stranici direktno sa svoje ip adrese, nego pristupas prvo tom proxy serveru, pa preko njega na zamunda.net, tako da si ustvari sakriven iz bugarske ip adrese, koju ima taj proxy server, jer sa bugarskim ip adresama se moze normalno pristupati stranici.
Nema nikakvih posljedica, osim malo sporijeg surfanja, jer moras izmedu ostalog cekati i na taj proxy server, da on odradi svoj dio posla. pokusaj s nekim drugim proxy serverom, mozda bude brze, ili samo koristi proxy postavke kada pristupas na zamundu a poslije toga iskljuci tu opciju u IE, ili koristi dva browsera kao ja, jedan za zamundu a drugi za sve ostalo :)
Pozdrav!
Može li par savjeta za trackere u rangu zamunde.. ?
METEORI PADAJU SA NEBA
KAD PADNU SVI SVE CEŠ ZNATI
METEORI PADAJU SA NEBA
KAD PADNU SVI SVE CEŠ ZNATI
wtf???
Pozdrav!
Svaka čast!!!
sve radi odlično osim kaj je brzina manja ali to mi ne smeta previše.
napravio sam to što piše i meni isto ne radi...ne kontam
Evo vam proxi i port:
212.117.63.145
3128
de nek neko kaže jel treba još šta označit od onih kvačica ili nešto,ovo što je napisano sam sve napravio i neće...
meni isto nece
Probaj mixat sve pomalo. Ni meni nije iz prve ali nakon što sam se poigrao je upalilo.
jel ko možda zna oceli zamunda opet ponovo normalno radit??
Zamunda radi.
Logirala sam se preko bugarskog proxy-a.
Administratori znaju za nemogućnost pristupa sa vanjskih IP adresa.Sve će navodno biti sredjeno za par dana.
meni isto nece
Jel ti ovako nastimano: Meni uredno radi ali dosta sporo.
da