Veliki ping, spor internet

poruka: 38
|
čitano: 42.109
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Veliki ping, spor internet

ti si jos dobar..ja uopće nemogu dobiti tu vezu:(( kažu maks 8Mbit-a

Inače sam prešao sa t-coma na H1 i meni se sad počelo dešavati to s pingom,mada sam neki dan igrao bf3 i ostao paf kako mi je glatko išlo

dobus
13 godina
neaktivan
Ja sto se tice linije nemogu se pozalit na 1.5 malo i vise km ta brzina... novi kabloi nadzemni i u kuci, nova centrala i sve super.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
12 godina

e pa to i je problem kod nas..infrastruktura nam je u banani žešćoj,a ovaj t-com ili tko već uzima naše pare mogli su i promjeniti te kablove.Jel znate da Rumunji imaju najbolji net na svjetu??RUMUNJI?? ali bitno da smo mi velika rvatska{#}

dobus
13 godina
neaktivan
Ja dok sam bio na tcomu sam imo jedno vrijeme problema veza pucala svako malo, a koristio 2 maxtva net 10 mbita o VOIP sve super radilo dosta dugo, e onda je pocelo zaje..... nist prijavio smetnju probali ovo ono nista kazi neka jednu od usluga iskljucim. Ja nedolazi u obzir ili smanjim brzinu neta, reko nemoue i gotovo. Nist rijesit ce i poslali ekipu na teren da postavi novi kabel koji sad nije nigdje rasjecan jer samo ja na toj duzini imam telefonsku liniju, kvalitetno pospajano na centrali preseljen na drugi dslam koji nije opterecen itd. I od tad sve stima, sad sam na VIP-u sve radi kak spada a radilo bi i s bilo kim. Lagano nakon godinu dana se vidi degradacija parice ... vremenski uvjeti itd al je zadovoljavajuce. Kad nebude stimalo popravljat ce ponovno :)
14 godina
PC - stručnjak kaže...
Vjerojatno nitko nezna, no mislim da je to prerada sustava za VDSL2 samo st meni sugavi ako ne izgrade koju kolokaciju jer na sadasnjoj udaljenosti vise od 19 Mbita necu moc dobit.

I 19 Mbit/s ti nije dovoljno xD Ja sam od centrale udaljen tri kilometra pa sam zadovoljan sa ova 4 Mbit/s što imam.

13 godina
neaktivan
Dovoljno je ali dok je bilo 2 maxtva 10 mbita i voip moralo je bit savrseno ... za ovo je sad i vise nego dovoljno
12 godina
neaktivan

Evo da obavijestim da se stanje popravilo sto se tice pinga, bar za sad :D valjda se neću ureći sad sa ovim postom... Stavio sam u cmdu da pinga, i pingalo je 5-10min, i tu i tamo je znao ping skocit sa 6-7ms na 100ms max. Instalacije su još uvijek nisam promjenio tak da je ocito bilo do njih nešto... 

Budem se javio još ako dođe do promjena, ali eto da i ovi koji imaju isti problem ko i ja da znaju nešto više :D

Vidit će se to sve još sutra kada budem imao više vremena za gledati u ping preko dana pa javit kakvo je stanje.

UPDATE: Zvali iz Vip-a, rekli da su sredili problem pa zovu da provjere stanje jel to rjeseno svim korisnicima ili samo nekima. Ugl, stanje je puno bolje, nije savršeno ali puno bolje... Pito ih u čemu je problem bio, rekli da se ping stvaro zbog opreme od t-coma...

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 12:59 (rololo).

2 0 hvala 0
17 godina

Isto meni, zvali me danas iz VIP-a rekli da je riješeno, provjerio sam i zbilja je :D

Isto tako su rekli da je do T-SCUMa bilo ne do njih...al nema veze, samo neka ostane ovako hehe

Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice