ti si jos dobar..ja uopće nemogu dobiti tu vezu:(( kažu maks 8Mbit-a
Inače sam prešao sa t-coma na H1 i meni se sad počelo dešavati to s pingom,mada sam neki dan igrao bf3 i ostao paf kako mi je glatko išlo
ti si jos dobar..ja uopće nemogu dobiti tu vezu:(( kažu maks 8Mbit-a
Inače sam prešao sa t-coma na H1 i meni se sad počelo dešavati to s pingom,mada sam neki dan igrao bf3 i ostao paf kako mi je glatko išlo
e pa to i je problem kod nas..infrastruktura nam je u banani žešćoj,a ovaj t-com ili tko već uzima naše pare mogli su i promjeniti te kablove.Jel znate da Rumunji imaju najbolji net na svjetu??RUMUNJI?? ali bitno da smo mi velika rvatska
I 19 Mbit/s ti nije dovoljno xD Ja sam od centrale udaljen tri kilometra pa sam zadovoljan sa ova 4 Mbit/s što imam.
Evo da obavijestim da se stanje popravilo sto se tice pinga, bar za sad :D valjda se neću ureći sad sa ovim postom... Stavio sam u cmdu da pinga, i pingalo je 5-10min, i tu i tamo je znao ping skocit sa 6-7ms na 100ms max. Instalacije su još uvijek nisam promjenio tak da je ocito bilo do njih nešto...
Budem se javio još ako dođe do promjena, ali eto da i ovi koji imaju isti problem ko i ja da znaju nešto više :D
Vidit će se to sve još sutra kada budem imao više vremena za gledati u ping preko dana pa javit kakvo je stanje.
UPDATE: Zvali iz Vip-a, rekli da su sredili problem pa zovu da provjere stanje jel to rjeseno svim korisnicima ili samo nekima. Ugl, stanje je puno bolje, nije savršeno ali puno bolje... Pito ih u čemu je problem bio, rekli da se ping stvaro zbog opreme od t-coma...
Isto meni, zvali me danas iz VIP-a rekli da je riješeno, provjerio sam i zbilja je :D
Isto tako su rekli da je do T-SCUMa bilo ne do njih...al nema veze, samo neka ostane ovako hehe