Thinkpad SL510 Wireless problem zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 2.572
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Thinkpad SL510 Wireless problem

Pozdrav !
Na laptopu je Windows XP (stari ga koristi ne zeli drugi windows , ali ako je potreba stavit cu 7 gore) , svi driveri su instalirani ali i dalje opce ne prikazuje WLAN .

Problemi su poceli sinoc , prvo je nestalo neta , pa nema wlan-a , na drugom laptopu radi normalno (win7 gore) , a na tom thinkpadu ne radi (prije je skroz normalno radilo) .

Sve vrste drivera sam probao , daj pomagajte !

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Thinkpad SL510 Wireless problem
Marohas kaže...
xXxBIMBOxXx kaže...

Pozdrav !
Na laptopu je Windows XP (stari ga koristi ne zeli drugi windows , ali ako je potreba stavit cu 7 gore) , svi driveri su instalirani ali i dalje opce ne prikazuje WLAN .

Problemi su poceli sinoc , prvo je nestalo neta , pa nema wlan-a , na drugom laptopu radi normalno (win7 gore) , a na tom thinkpadu ne radi (prije je skroz normalno radilo) .

Sve vrste drivera sam probao , daj pomagajte !

Ako se ne varam, ThinkPad ima jednu zasebnu tipku koja služi za uključenje/isključenje wirelessa, negdje sa prednje strane. Pogledaj da nije možda ona slučajno dospjela u OFF položaj.

Oprosti ako je ovo prebanalno, ali sjećam se da sam ja tako jednom satima tražio wlan na koelginom ThinkPadu i onda on dođe i uključi tipku....

Također - jesi li probao otvoriti ThinkPadov utility za mreže? Na nekoj funkcijskoj tipki (F5, F6 ili F7) ima upravljač wlan-a i BT-ai što tamo piše? Ako piše da je wlan "on" a ne radi - onda je možda hardverski problem.

Ako je "wlan" off i ne da se uključiti onda će trebati posjetiti lenovo.com i probati sa updateom novih drajvera.

Nisam baš najstručniji, ali možda nešto od ovoga pomogne.

Gumb je u on polozaju .

Kad idem sa Fn kombinacijom , na wireless radiu mi pokazuje samo bluetooth , wlanu ni traga .

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Thinkpad SL510 Wireless problem

Nakon instalacije Windowsa 7 , bez instalacije ikakvih drivera mi je sam Windows ponudio spajanje na wireless mrežu , tak da problem riješen , hvala .

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice