T-com korisničke stranice

poruka: 102
|
čitano: 56.045
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: T-com korisničke stranice
zero cool kaže...

Pozz. Koliko vas koristi T-com max adsl, sigurno većina, e pa ako niste primjetili, tj. ako ne koristite njihove korisničke niste vidjeli da se trenutno NADOGRAĐUJU, što vas blokira od pristupanja bilo kakvom sadržaju uključujući mjenjanju lozinke, paketa i slično, isto tako svi mi koji JOŠ nismo prešli na FLAT ne možemo ako koristimo npr MAX ADSL provjera prometa provjeriti koliko nam je ostalo MB do onog prvog u mjesecu. Osobno sam mišljenje da je to loš potez, tek tako nadograđivati stranice bez upozorenja, ako su ga i dali nisam vidio, ako i jesu to uopće nije lijepo od njih: SHAME ON YOU T-COM. To je jasna poruka korisnicima, go fuck yourself mi imamo monopol i radit ćemo kako hoćemo, nije nas briga za druge. E pa ako je Microsoft mogao dobiti kaznu od EU-a zbog stavljanja IE 8 u Windows 7 zbog takozvanog tržišnog monopolizma, onda se i T-Com može sigurno makar po jednoj točki nać pod povećalom sve nam bliže EU komisije...

EDIT: zanemarite onaj prvi dio teksta, š**ci su rješili u međuvremenu, no svejedno okomimo se na njih zbog svega drugoga...

Imam samo dvije replike na tvoj post:

1. Oni nemaju monopol. Mogao bi se prvo informirati što znači riječ 'monopol', a tek se onda žaliti na njih.

2. Već postoji brdo tema u kojima je t-com (uvijek od većine) popljuvan. Žalosno je gledati da takvi kao ti samo traže gaf nekog poput t-coma (očito si zavidan što je t-com tako uspješan?) da bi ih mogli popljuvati, a ti uredno koristiš njihovu uslugu. Ajde, raskini ugovor s njima pa ih onda pljuj.

Ne znam kakve su nove korisničke stranice iako mogu pretpostaviti da su stvarno loše napravljene pa ću ja ostati na starima.

Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
17 godina
neaktivan

i ja sam u problemima!! vrtim se na toj stranici dobrih sat vremena!!! i opet se vracam na registraciju!!!

dobro kad ce vise doc taj Aktivacijski kod????? Viče

ja cekam i cekam.... preci cu promet a da necu ni znat koliko imam...ccc

koliko se mora cekat za taj kod????

e**mti  t-com!! jedva cekam da mi istekne ugovor!!!

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
danygirl kaže...

i ja sam u problemima!! vrtim se na toj stranici dobrih sat vremena!!! i opet se vracam na registraciju!!!

dobro kad ce vise doc taj Aktivacijski kod????? Viče

ja cekam i cekam.... preci cu promet a da necu ni znat koliko imam...ccc

koliko se mora cekat za taj kod????

e**mti  t-com!! jedva cekam da mi istekne ugovor!!!

meni je dosao u roku od 30 sec. Smijeh

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
17 godina
neaktivan

mail nije stigao.... broj mobitela mi se nije upisao prilikom registracije... pokusavam upisat broj mobitela pa mi stalno javlja Greska-Pokusajte kasnije!!!! joooooooojjjjj!!!!!!!!!!! poludit cu Mršti se

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
danygirl kaže...

mail nije stigao.... broj mobitela mi se nije upisao prilikom registracije... pokusavam upisat broj mobitela pa mi stalno javlja Greska-Pokusajte kasnije!!!! joooooooojjjjj!!!!!!!!!!! poludit cu Mršti se

nazovi službu za korisnike...Neodlučan

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
17 godina
neaktivan

jesam...rekao je da cekam da mi stigne postom... ako ce stici sa sljedecim racunom,kako cu znat koliko imam potrosenog prometa do kraja mjeseca???? Mršti se

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Najbolje da ne gubiš živce dok čekaš aktivacijski kod, skineš si s ovog http://maxadslpp.relja.net/index.php?option=com_docman&Itemid=26 program i pogledaš si koliki si promet napravio u tekućem mjesecu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

imam i to i onaj drugi... ne pokazuju nista 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Neće ići sa tim programom, jer više nije isto mjesto gdje se pregledava promet, tako da taj program tvoj promet provjerava na "nepostojećem" mjestu i cijelo vrijeme bez obzira na to koliko ti potrošio pokazuje onoliko koliko ti zapravo imaš za potrošiti svaki mjesec (10GB, 5GB, 1GB...), znam jer sam već provjeravao.

BOG I HRVATI
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zero cool kaže...

Neće ići sa tim programom, jer više nije isto mjesto gdje se pregledava promet, tako da taj program tvoj promet provjerava na "nepostojećem" mjestu i cijelo vrijeme bez obzira na to koliko ti potrošio pokazuje onoliko koliko ti zapravo imaš za potrošiti svaki mjesec (10GB, 5GB, 1GB...), znam jer sam već provjeravao.

tako je

17 godina
neaktivan

Eh da, postoje programi koji ne ovise ni o kakvim stranicama nego o vlastitom proračunu prometnih paketa koji su došli i otišli, ali i od njih ne bi bilo nikakve koristi ako bi ih se instaliralo i aktiviralo na sredini mjeseca(npr. danas), jer bi onda, dakako znali samo koliko smo potrošili od dana instalacije pa nadalje.

BOG I HRVATI
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2009 18:22 (zero cool).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
danygirl kaže...

jesam...rekao je da cekam da mi stigne postom... ako ce stici sa sljedecim racunom,kako cu znat koliko imam potrosenog prometa do kraja mjeseca???? Mršti se

Ista je stvar i kod mene,još prije 20 dana sam se registrirao i još nije stigao aktivacijski kod poštom.

Jučer su došli računi za internet i telefon ali koda još nema.

16 godina
neaktivan

možete meni pomoć,registrirao sam se na moj t-com.hr ali sam zaboravio korisničko ime i lozinku,pokašavao sam se ponovo registrirati ali ne mogu zbog poruke da su ti podaci već registrirani,šta da radim??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

danas sam zvao sluzbu za korisnike i cini se ko da su zaspali ili sta cekao sam 10 min konstantno na telefonu i nista.napravio sam racun ali kad ocu ic pogledat kolko sam potrosio gb trazi me aktivacijski kod dao sam im mail i broj mobitela i nista jos iako cekam tek tjedan dana za aktivacijski kod da bi dobio kakvu obavijest ili sta mogli bi obavijestit kojim nacinom to stize  znaci kod jos nisam dobio al se kladim sutra kad ce dobit pare od mene da ce mi u sekundi izlistat ga u t com poslovnici kad ih zatrazim to .grrr hebemti t com i internet jos malo pa mi izlazi ugovor i iskapacam net kome ce to jos do boga samo zivciranje i i nepotrebno oduzimanje vremena Viče

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovo ne da je katastrofa nego je čisto s***e.Pola sata se vrtim po njihovim stranicama i non stop me traži ili e-mail ili broj mobitela.Ja ne želim davati broj moba i sada moram čekati Božju milost da mi dođe poštom(aktivacijski kod).Zašto ga jednostavno ne pošalju na e-mail???

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma ovo je zivo s***e nemogu pogledat koliko mi je jos ostalo od 10GB i zelio sam prebaciti na flat a nemogu!!!!!

Sve sam napravio i gubim zivce na toj sranje stranici vec 2 sata i nema linka"Pregled ADSL spajanja" vec je u sivoj boji a ostali su u rozoj tj. da ima link! Mislim jednostavnija je bila stara stranica al ovo bez ikakve najave -.-

Nek si tu stranicu nabiju u dupe!I milsim da cu mijenjat providera jer mi je ovo vec pocelo ici na zivce!

Ako mi netko moze poslat taj link kad ides na provjeru prometa jer na mom racunu nema linka "Pregled ADSL spajanja" a se moze kako to aktivirati da ti radi link ili ne?

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ovo nije samo odgovor tebi nego i svima onima koji samo klikaju i ''lupaju bedastoće''. Ajde lijepo odi na t-com user stranicu i pročitaj UVJETE KORIŠTENJA T-COM-ovih usluga. Napravljen je u skladu meni sve-vama samo da plaćate redovno. Ugovor je krajnje bezobrazan i vrijeđa svakog građanina ove zemlje. Već sam s njima obavio dva dugačka razgovora, i nisam riješio ništa. Idući korak je poslati im Uvjete korištenja njihovih ''usluga'' sa boldiranim dijelovima Ugovora koji si krajnje uvredljivi.I to direktno u pravnu službu T-coma. To sam im stavio do znanja, kao što bi trebali znati, a ne znaju, da ima ljudi koji čitaju prije nego nešto potpišu, pa bi bilo dobro da svi vi korisnici maxADSL usluga pročitate prije nego ste prihvatili Uvjete koji su tamo dati. Ako ništa drugo bar 7. i 8. točku Uvjeta korištenja njihove maxADSL usluge.

Drugo, nemojte miješati jabuke i kruške. Microsoft ima pravo staviti IE8, jer je direktni uradak njihov proizvod i još uvijek je najzastupljeniji web browser. Ima nas koji znamo raditi s njime, i nisu nam potrebne neke inačice. Microsoft i T-Com su dvije sasvim različite stvati, i prema njima treba polaziti sa sasvim drugih pozicija. Evo o čemu pišem. Microsoft ne morate koristiti, a T-Com morate, jer još uvijek nema alterantive za njegovu zamjenu. Proklet bio dan kada sam se prebacio iz Iskona u T-Com. I tako će biti, sve dok ne ojača konkurencija na ovom trulom kapitalističkom tržištu i ljudima se ne omogući demokratsko pravo da biraju sami svoju ''sudbinu''. Ovo što su napisali u Ugovoru (mislim na T-Com) niti ima veze sa demokracijom, niti ima veze sa zdravom pameću. Jer će Vam prije ili kasnije reći: ''A zašto nas sad zovete? Što biste htjeli? Pa prihvatili ste Opće Uvjete''.
Srdačan pozdrav svima. Kalea.
16 godina
ja sad nista tu nekuzim kako da provjerim koliko sam potrosio, jel me stalno salje na registraciju ponopvo i ponovo.

Prema podacima kojima ste se predstavili, vaši su korisnički podaci već registrirani.

Mislim ko tu koga je*e. Unesem sve ispravno i izbaci mi to.
12 mjesec je blizu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja mislim da je brzina najveci krivac problema.

Da ste samo malo strpljivije prelazili na nove stranice citajuci sta se trazi,ne bi bilo problema.

Ja nisam odusevljen novom kor.stranicom,ali sam presao na nju od prve,kod mi dosao na mobitel u roku od par sec.i sve normalno ide osim opterecenja na stranice juce i danas jer vise stara ne radi,odnosno usmjerili su sve na ovu novu.

Ne moze to bez kabla
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

ma treba njih odhebati i promjeniti drugog operatera ,to je najbolje. Jer t-com je stvarno prešao svaku mjeru. Svi daju neke oakete koji su puno prihvatljiviji običnim ljudima a oni i dalje beru pare..Ljudi prebacite se na b-net, iskon, optimu... bilo što samo im nedajte gušta da vas prcaju.

16 godina
neaktivan

Apsolutno. J....bem ti dan kada sam sa Iskona prešao kod njih. A razlog tomu je bio jedino da imam sve na jednom računu. I opet nemam. Račun za ADSL dolazi posebno, za 4/256 je na drugom računu. Ma nek se gone u tri p.m.

15 godina
neaktivan

evo mojim mukama je dosao kraj uspio sam uc u svoj racun nakon sto su valjda dodali onaj link za poslati aktivacijski kod samo sto sad im se server vjerojatno srusio jer uopce vise n mogu uc na t com korisnicke stranice

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
geek_boy1 kaže...

evo mojim mukama je dosao kraj uspio sam uc u svoj racun nakon sto su valjda dodali onaj link za poslati aktivacijski kod samo sto sad im se server vjerojatno srusio jer uopce vise n mogu uc na t com korisnicke stranice

https://moj.t-com.hr/bill/rawcdr.myt?set=Internet&bill=7212463207&account=zkolma10&reportId=4#7212463207

15 godina
neaktivan
skora23 kaže...

di mogu pogledati ispis spajanja! ne kuzim ove nove stranice! ne kuzim zasto su mjenjali stare korisnicke stranice!!!

takđer,nija nemogu vidit ispis spajanja

17 godina
neaktivan
niko_vazan kaže...

Ja mislim da je brzina najveci krivac problema.

Da ste samo malo strpljivije prelazili na nove stranice citajuci sta se trazi,ne bi bilo problema.

Ja nisam odusevljen novom kor.stranicom,ali sam presao na nju od prve,kod mi dosao na mobitel u roku od par sec.i sve normalno ide osim opterecenja na stranice juce i danas jer vise stara ne radi,odnosno usmjerili su sve na ovu novu.

Ako misliš da su korisnici sami krivi što su brzopleto prelazili na nove kor. stranice varaš se. Korisnici nisu imali izbora, bili u požurivani i to bez ikakve obavesti a i sama tranzicija na nove stranice i dobivanje aktivacijskog koda je više sreća od slučaja do slučaja nego nešto što isključivo zavisi od samoga korisnika a to govori samo za sebe u kakvu zbrku je korisnike T-Com ubacio.

Nisam ovo očekivao od T-Coma, i sam sam imao zbrke oko aktivacijskog ključa i još ga čekam nakon što nisam uspeo da definiram broj mobitela pa moram čekati da mi dođe na kućnu adresu.

Uđe Bruce Willis u HGSpot i kaže: Daj Hard...od 500MB
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2009 18:50 (Quark).
16 godina
neaktivan

Prvo su trebali dovesti stranicu u red i uspostaviti da radi kako spada, a ne da malo radi jako usporeno, pa onda najednom zašteka i dalje ništa.

Tek onda da se prebacimo na novu stranicu kad bude napravljena kako spada.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa sad šteka kao da imam dial up...joj kako me živciraju s tom prokletom stranicom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Stranicu ne znaju složiti da radi kako spada, da si ljudi mogu pregledavati potrošnju prometa i mijenjati pakete, a račune i sve ostalo što trebamo platiti znaju uredno poslati!

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Greska u sustavu.Pokusajte kasnije! 

dobro kad oni misle to popravit???? cekam kod vec par dana i nista Plač

0 0 hvala 0
15 godina

smeće jedno, dva dana se heben oko postavki korisnika i nikako da uspješno riješim   slučaj. Ma zaboravio sam napisati broj moba i nikako ga nemogu promjeniti, uvijek očitava neku grešku. A službu za korisnike ne želim zvati jer bi ih najradije poslo u tri p.... m......

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice