Znaci dali je moguce spojiti recimo Kasdu sa d-linkovim ruterom da sve skupa dobijem 6portova za LAN? I kako naravno!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
moguće je, lan kablom ;)
Zadnji put kad sam tako nesto pokusavao nije radilo ali nisam iskljucio DHCP na drugom ruteru pa mislim da je do toga! Jel treba jos nesto treba mi nocas za Lan posto nemamo switch!
aha, ma samo sam na brzinu naletio i napisao da je moguće, to sam u pauzi naletio na ovu temu :)
nisam siguran, davno je to bilo kad sam ja to radio, mislim da moraš ručno podesiti sve postavke, mislim da je najvažniji gateway.
sačekaj da ti netko napiše opširnije, ili potraži tu po forumu ili negdje po netu, ima na puno mjesta...
uglavnom, tvrdim da je to moguće jer je nas 6 tako igralo prije jedno 3 godine, kasdu + zyxel smo koristili, jednim lan kablom njih spojiš, ostali portovi za kompove
sve kompove u isti homegroup, i podesite mrežne postavke ručno, malo eksperimentirajte i da apsolutno ništa ne znate, za max pola sata sve će bit spremno za igranje ;)
ugodno igranje želim :)
pa jel nije jednostavnije uzet switch??? 4, 8 ili više ulaza??
-naravno da se može. ... ali obavezno prije spajanja podesiti adrese (nesmiju oba biti na 192.168.1.1 ...) i isključiti DHCP na jednom 'routeru', time ga pretvaraš u switch.