Problem oko zastite routera

poruka: 2
|
čitano: 716
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Problem oko zastite routera

Ovako, buduci da iskreno nikad nisam imao priliku da radim sa routerima i da uopste bilo sta ceprkam oko njih, zamoljen sam od prijatelja da vas upitam sljedece.Posjeduje router zyxel NBG420N i ima problema sa zastitom, znaci kace mu se na mrezu samo tako.Kako da podesi i zastiti svoju mrezu, dal kroz postavke ili posredstvom nekog programa ili sta vec da uradi.Bio bi mnogo zahvalan na bilo kakvoj pomoci.

http://www.balkanonline.eu/chat.html
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem oko zastite routera
311008 kaže...

Ovako, buduci da iskreno nikad nisam imao priliku da radim sa routerima i da uopste bilo sta ceprkam oko njih, zamoljen sam od prijatelja da vas upitam sljedece.Posjeduje router zyxel NBG420N i ima problema sa zastitom, znaci kace mu se na mrezu samo tako.Kako da podesi i zastiti svoju mrezu, dal kroz postavke ili posredstvom nekog programa ili sta vec da uradi.Bio bi mnogo zahvalan na bilo kakvoj pomoci.

odi u opcije rutera preko browsera:

192.168.1.1/

Tamo nađi mislim da je security pa onda na wlan, tamo postavi zastitu na wpa, i upiši šifru barem 10+ znakova.

HR-INVITES, otvoren preko irc interviewa: irc://irc.ipocalypse.net/hrinvites_help
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice