Problem sa seedanjem

poruka: 6
|
čitano: 2.360
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa seedanjem

nikako nemogu seedati jedan svoj torrent, jednostavno ga ne seeda, brzina nije oznacena (znaci nista ne radi) a pod ETA (estimated time remaining) pise smo ona vodoravna osmica, znaci beskonacno...

kako da to ispravim, drugi torrent (film anititrust) seeda bez problema, a trci torrent world of warcraft skida također bez problema... {#}

help please !!!

to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa seedanjem

Prvo, da li na tom torentu ima leechera, tj. onih koji skidaju? Moguće da nitko ne skida taj torent i zato od tebe nista neide gore. Medjutim, većina trakera ti za seedanje daje neke bodove po satu a koje potom možeš zamijeniti za upload.

Teško konju kojeg selo hrani i državi koju suknja brani, jedan, dva evo ti ga na
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem sa seedanjem
ima ih 8...
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
17 godina
neaktivan
Problem sa seedanjem

pokušaj napraviti reseed. prvo obriši taj torent iz klijenta. potom skini torent metafajl s trackera i spremi ga na hdd. potom s hdd učitaj ga u klijent i pokreni seed. time će iznova izvršiti provjeru i ako je sve ok pokrenuti seed.

Teško konju kojeg selo hrani i državi koju suknja brani, jedan, dva evo ti ga na
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Problem sa seedanjem
sad me nece prijaviti, probao sam sve, sa emaila sam c/p lozinke i username probao, idalje nece...
kak se meni uvjek zahebu stvari :(
13 godina
neaktivan
Problem sa seedanjem

imam problem sa seedom,meni seed daje bez problema,ali odseedujem ga jednom leechu kada se drugi pojavi ja mu nemogu slati nego moze samo onaj koj je skinuo od mene,,, jeli imate kakav prijedlog????

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice