Prekida vezu iz čista mira

poruka: 7
|
čitano: 4.764
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Posto ne mogu imat adsl, imam neki cudni wirelles preko antene na kuci. Signal mi je dobar al mi cijelo vrijeme prekida vezu,disconnecta i odmah se spoji.

Stvarno je iritantno, ne mogu nista skidat,uzasno.Danas me minimalno 20 puta odspojilo i natrag spojilo.Stvarno neznam zasto?

Da objasnim,na obliznjem kaficu je odasiljac i nas nekoliko hvata signal sa toga preko antene na kući,signal mi je normalan.

Znaci,dal netko zna sto bi moglo biti da mi tako cesto prekida vezu?

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Prekida vezu iz čista mira

nevalja taj wireless...mozda se izgubi signal pa se isti tren vrati xDD..

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2009 0:21 (dado16).
15 godina
neaktivan

Ne vjerujem,do pred mjesec dana bilo sve u redu.Jel moze to bit od virusa ili antivirusnog programa?

16 godina
moze biti skeniraj sve s nekim antivirusnim programom(nekim malo boljim) pa vidi dal ima gamadi ak nema mozda ti antivirus nest sprjecava pa puca x)
15 godina
neaktivan

imam onaj eset smart security bussines edition. Ma skenirao sam i izbirsao  par tih "gamadi".neznam,uzasno je iritantno...

16 godina
neaktivan

Koristis li WZC ugradjen u windowse ili softver od wireless kartice?

Probaj ovo drugo, koje ne koristis. Takodjer, restartaj WZC servis.

Skini posljednju verziju drivera za karticu.

Ne znam gdje ti  stoji ta antena, no mozda na putu ima nesta sto ometa signal. Ovakav prekid signala se cesto dogadja i kod kojekakvih mega - jeftinih kartica i antena.  

Takodjer idi u properties karticu od wireless mreza te za svaku postavi spajanje na manual te makni kvacicu sa "connect automatically when network available", osim za tu svoju konekciju naravno.

A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2009 11:56 (!mpact35).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koristim softver od kartice. Ne znam stvarno šta da radim?Lik koji je slagao to nikako da dodje. Jel ima mozda kakav program za postelavanje ili poboljsavanje wirelles konekcije?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice