Na laptopu gigabyte 566u wireless gdje bi bio?

poruka: 11
|
čitano: 1.263
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Laptop gigabyte 566u wireless antena gdje bi bila?

kao sto i naslov kaze gdje bi mi bio na laptopu wireless kartica,tj.gdje joj je antena smjestena da znam si hvatat signal jer router mi je kat ispod a u svojoj sobi nemam jos tel.prikljucak za njega.Probao sam trazit po googlu ali bez rezultata jer nailazim samo na manuale u kojima mi to ne pise.okrecem laptop po sobi i nemrem skuzit di mi je antena da se bolje orjentiram prema signalu.unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Laptop gigabyte 566u wireless antena gdje bi b
black beast kaže...

kao sto i naslov kaze gdje bi mi bio na laptopu wireless kartica,tj.gdje joj je antena smjestena da znam si hvatat signal jer router mi je kat ispod a u svojoj sobi nemam jos tel.prikljucak za njega.Probao sam trazit po googlu ali bez rezultata jer nailazim samo na manuale u kojima mi to ne pise.okrecem laptop po sobi i nemrem skuzit di mi je antena da se bolje orjentiram prema signalu.unaprijed hvala.

trebaš kupit USB adapter on ti je za lap top "antena"
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah º°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸ ¨°º¤ø„ ¸APOCALYPTICA º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º „¸¨°º¤ø„¸¸„ ¸„ø¤º „¸¨°
16 godina
neaktivan

evo ti slika sa Modemom i adapterom

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah º°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸ ¨°º¤ø„ ¸APOCALYPTICA º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º „¸¨°º¤ø„¸¸„ ¸„ø¤º „¸¨°
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa mora i ova negdje imat nesto kao antenuOsmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Na laptopu gigabyte 566u wireless gdje bi bio?
black beast kaže...

pa mora i ova negdje imat nesto kao antenuOsmijeh

on ima lap top i traži antenu ali je nece nac jer je antena na Modemu a na laptop dolazi USB adapter
16 godina
neaktivan

e to me zanimalo,znaci ima u sebi a kartica pretpostavljam je na sredini ili lijevoj strani laptopa.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
black beast kaže...

e to me zanimalo,znaci ima u sebi a kartica pretpostavljam je na sredini ili lijevoj strani laptopa.

uglavnom treba ti USB adapter ...glupo je kako ga ne daju kad dobiješ  modem ali nema veze ...cjena USB adaptera ti je oko 100kn
16 godina
neaktivan

ima mi brat usb adapter od Ralink-a i Dlink-a ak mislis na to al to su opet wireless kartice ili bas sto kazes usb adapter antena ak sam te dobro shvatio.Smijeh

16 godina
neaktivan
black beast kaže...

ima mi brat usb adapter od Ralink-a i Dlink-a ak mislis na to al to su opet wireless kartice ili bas sto kazes usb adapter antena ak sam te dobro shvatio.Smijeh

e to sad samo stavi USB u lap top i instaliraj drivere i to je to
16 godina
neaktivan

ok,probat cu.thx

16 godina
neaktivan
black beast kaže...

ok,probat cu.thx

np ...javi ako budeš imo problema
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice