Guši mrezu

poruka: 4
|
čitano: 2.314
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Guši mrezu

znaci ovako, imam dva PC-a, oba spojena na modem preko wirelesa, problem je sto kad na primarnom opiz*im neki download na drugom ne mogu ni Bug forum otvorit, ali obratno ne vrijedi, znaci kad na drugom pocnem download on ga drzi ALI samo dok primarni ne zapocne ikakav rad preko neta, tada opet postane neupotrebljiv.... o cemu ovisi zapravo koji komp dobije vise prometa te dali se moze nekako postaviti na ruteru neki limit, znaci da dijele mrezu pola-pola bez obzira?  jedina stvar je to sto je primarni PC malo blizi modemu (sto bi reklo bolji signal) ali nekako sumnjam da to ima toliko veze.... pozz!

onaj koji jesam
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Guši mrezu
shimeface kaže...

znaci ovako, imam dva PC-a, oba spojena na modem preko wirelesa, problem je sto kad na primarnom opiz*im neki download na drugom ne mogu ni Bug forum otvorit

Kakav download? Torrent? Stavi upload ograničenje koje je jedno 5 KB/s manje od tvoje maksimalne upload brzine, ako ti jedno računalo pojede sav upload bandwidth, ono drugo ne može ni normalno browsati...

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot
13 godina
neaktivan
Guši mrezu
Instaliraj cFos

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Guši mrezu
rustweaver kaže...
shimeface kaže...

znaci ovako, imam dva PC-a, oba spojena na modem preko wirelesa, problem je sto kad na primarnom opiz*im neki download na drugom ne mogu ni Bug forum otvorit

Kakav download? Torrent? Stavi upload ograničenje koje je jedno 5 KB/s manje od tvoje maksimalne upload brzine, ako ti jedno računalo pojede sav upload bandwidth, ono drugo ne može ni normalno browsati...

ne mora biti torrent, bilo kakvo koristenje neta, taman da otvori 3 stranice i 2 youtube videa na drugom PCu nemrem nista...

edit: sto ne vrijedi obratno!

onaj koji jesam
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 16:48 (shimeface).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice