Pozdrav.. Od prekjucer mi se poceo komp blokirati, ali doslovno u najobicnijoj radnji, npr.kada idem otvoriti my computer, otvori mi prozor i kad zelim kliknuti desni klik za detalje on pise not rensponding.. RAM sam testirao sam memtestom- i nisam nasao nikakve probleme. Disk mi nekako najvise zvuci kao moguci problem jer sam i CPU testirao na prime95 i nije bilo nikakvog stekanja niti povecanja temperature.. Procesor je Amd x2 260, RAM je 2*4 GB i disk je Seagateov od 1 TB.. Primjetio sam i kad zelim napraviti backup podataka, brzina prijenosa je 200 kb/s.. Moguci uzroci? Unaprijed hvala..
odvrti hdd tune full scan...ako je sve ok s diskom snimi nanovo windowse pa vidi kako ce se ponašati ili prije windowsa odvrti malwarebytes i combofix
Pozdrav. Moze li pomoc molim vas. Ovo me izludjuje vec godinama slobodno mogu reci. Obarao sam sistem, zamjenio hard disk jer sam mislio da je do njega i opet sve po starom. Ekran mi se cesto smrzne, ali obavezno prije nego sto se potpuno smrzne nekoliko puta se kao restartuje pa vrati, ne znam kako to drugacije nazvati, jer ako sam npr na fb on se kao ugasi i vrati se ponovo na fb kao da nista nije bilo. Nakon toga slijedi potpuno smrzavanje, pogotovo kad igram FM14 sto mi jako smeta. Do cega je problem zna li neko?? Je li moguce odnijeti to u servis da ljudi rijese jednom za sva vremena ili sta?
mogla bi biti memorija ili pregrijavanje nečega, proca, grafičke...
prvo odvrti memtest, snimis na cd/dvd/usb stick i bootas s njega, te ostavis bar 1h da radi, ako nađe neki error, znaci da je do memorije ako sve bude ok idi provjeriti temperatutu procesora i grafičke (hwinfo), prilikom igranja
Jarane kad bih ja znao ista uraditi od ovoga sto si napisao, ja sam zesci laik oko tih stvari. Do memorije sumnjam da je, ni 10% memorije nije popunjeno, tako da cu odmah suziti izbor na tu tempereturu procesora, hwinfo, guglao sam za to i sta sad trebam, skinuti taj hwinfo? Pise da se moze skinuti neki hwinfor od 32 bita i 64, mislim da je moj laptop 32 bita, i evo sad kad otvorim to pojavi se ovo, sta sad? :(