USB-može li mi netko ovo objasniti??

poruka: 13
|
čitano: 1.896
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Može li mi netko ovo objasniti...Kupio sam si USB od 4gb a on meni pokaže da imam 7.21gb memorije, .nekoliko puta mi je pao i rastavio se(imam nespretnog brata) i sad svaki put kada gledam koliko memorije mi ima USB meni piše 7.51..1. put kada sam gledo nisam vjerovao...wtf??!!

Evo slika:

... ...
*-*...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis :D...od Aljaske do Meksika, to je ona druga slika, pit i to je Amerik
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2010 22:47 (h_rca777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A šta se buniš :D :D

Zeznili se pa su ti dali stik od 8GB? :)

WinDef.com - Htvatski Windows 7 Forum

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: USB-može li mi netko ovo objasniti??
PsyTrance kaže...

A šta se buniš :D :D

Zeznili se pa su ti dali stik od 8GB? :)

ma nebunim se ja :D...no kad sam ga kupio imo sam 4gb...da znam kako sam to izveo nakupovo bih ja te USB-ove po 4gb i pravio da su od 8gb pa prodavo po razredu :D

*-*...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis :D...od Aljaske do Meksika, to je ona druga slika, pit i to je Amerik
16 godina
neaktivan

Smijeh Provjeri ambalažu ako je još imaš i pogledaj sve što piše. Također prelistaj upute koje si dobio sa USB-om. Možda je netko slučajno zamijenio kutije (i dokumentaciju).

Što piše na samom kućištu USB-a? Ako piše 4 GB, a ti stvarno možeš iskoristiti svih 7 i nešto GB, onda su se gadno za*ebali već u tvornici.

Google is your friend. Use Google before asking dumb questions.
17 godina
odjavljen

Za svaki slučaj, probaj stavit neki image (ili neki sličan velik file) od 5gb na njega, iskopčat ga i onda ga prekopirat na komp natrag (i vidit jel file čitljiv). Bilo je onih stickova sa modificiranim firmwareom - piše na kutiji 4gb, windowsi vide 4gb a kad kopiraš nešto na njega od 3gb, vidiš da je sve nakon 2gb smeće - oštećeni file i sl.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ewo na USBu mi je puno 7gb :D...Sad bi ja vama poslo sliku no kod prijatelj mi je USB.. no imam sliku kad sam prešo 4gb

Evo :D Evo :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2010 23:08 (h_rca777).
17 godina
neaktivan

Pusti ti to. Ajd ti to pokusaj procitati. I na laznjake se moglo "nabaciti" al se nije moglo procitati.

17 godina
odjavljen
h_rca777 kaže...

Ewo na USBu mi je puno 7gb :D...Sad bi ja vama poslo sliku no kod prijatelj mi je USB.. no imam sliku kad sam prešo 4gb

OK onda, dobio si 4gb đabe Smijeh

Vidim da je formatiran u FAT32. Formatiraj ga u NTFS, moći ćeš staviti kompletan image veći od 2gb (sad ako bi išao stavit image nekog DVDa na taj stick, nebi uspio - max file size za FAT32 je 2GB). Za NTFS ograničenje je neka besmislica - 264 bajtova (16 EiB) minus 1KB Iznenađen

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
protjeran
logic kaže...

Pusti ti to. Ajd ti to pokusaj procitati. I na laznjake se moglo "nabaciti" al se nije moglo procitati.

Moš pojasnit??

16 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...
h_rca777 kaže...

OK onda, dobio si 4gb đabe Smijeh

Vidim da je formatiran u FAT32. Formatiraj ga u NTFS, moći ćeš staviti kompletan image veći od 2gb (sad ako bi išao stavit image nekog DVDa na taj stick, nebi uspio - max file size za FAT32 je 2GB). Za NTFS ograničenje je neka besmislica - 264 bajtova (16 EiB) minus 1KB Iznenađen

Hvala na savjetu 

sry na 2 posta za redom :(

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2010 23:18 (h_rca777).
17 godina
odjavljen
h_rca777 kaže...

Moš pojasnit??

Možeš kopirati na njega 3gb (ako govorimo o 2GB - 4GB fake sticku) - windowsi se ne bune. A kad pokušaš vratit to na disk, dobiješ CRC error jer je sve nakon 2048MB nečitljivo.

Znači, ako možeš sve te fajlove (svih 5.7 gb) kopirat natrag na komp i sve je čitljivo, onda je stick ok.

16 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...
h_rca777 kaže...

Moš pojasnit??

Možeš kopirati na njega 3gb (ako govorimo o 2GB - 4GB fake sticku) - windowsi se ne bune. A kad pokušaš vratit to na disk, dobiješ CRC error jer je sve nakon 2048MB nečitljivo.

Znači, ako možeš sve te fajlove (svih 5.7 gb) kopirat natrag na komp i sve je čitljivo, onda je stick ok.

Ma to sve radi...sad sam Azru i thompsona slušo... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2010 23:20 (h_rca777).
17 godina
neaktivan

Ako thompson radi onda je super

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice