USB 3.0 slotovi krepali preko noći

poruka: 4
|
čitano: 686
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
USB 3.0 slotovi krepali preko noći | nova ploča

Pozdrav ekipo..Imam novu ploču MSI 970A-G43 i novi proc skupa s njom AMD FX 8300 složio sam to prije 2 dana i sve je radilo normalno ALI kada sam se probudio slušalice mi nisu svjetlile (razer kraken 7.1 chroma) te vanjski hard koji je bio spojen na usb 3.0 da brže radi naravno,nije prikazan u my computer gdje inače bude..e sada probao sam reinstall windows,updateat bios od maticne,sve je to super ali i dalje ne šljaka,išao sam disableat pa enableat u device manageru taj usb koji je imao uskličnik u žutom trokutu (ikona koju nitko nevoli) ali sam se malo zajebo pa sam uninstallo,zbog toga sam i išao dić nove windowse..treba mi 3.0 jednostavno zato što mi je sve na tom disku i želim brz prijenos podataka jer stalno nešto kopiram i mičem sa diska i na disk pošto radim youtube pa ne želim da me išta uspori...koristim windows 10 64bit kako da ovo popravim pl0x help D:

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: USB 3.0 slotovi krepali preko noći | nova ploč

anyone? x.x

14 godina
Re: USB 3.0 slotovi krepali preko noći | nova ploč

Napravi default biosa.

12 godina
USB 3.0 slotovi krepali preko noći

Da se nadovežem, ja sam također kupio MSI matičnu u 4. mjesecu i meni je riknuo USB 2.0 slot. Mogao sam poslat nazad u Computer Universe 

ali mjesec, dva bez kompa uhh....

Uglavnom ja sam imao samo struju na tom USBu i rekli su mi kolege tu na forumu da dignem Live Ubuntu pa ako ga tamo ne prepozna da je riknuo USB. 

I riknuo je naravno. 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice