Udario komp nogom

poruka: 31
|
čitano: 3.063
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Udario komp nogom

Ovako ,prije neki dan me otac zovnuo nesto i ja kako sam se trznuo udario sam komp nogom i izletio iz sobe,kad sam se vratio vidio sam bluescreen i onda se ugasio komp,ja upalim sve ide kako treba,pogledam sta je pisalo na bluescreenu ,nisam skontao nista od tog xD ,, ugl. samo hocu da znam zasto bi se ugasio komp,i da li se mogao ostetiti hdd posto se u njemu ono sve odvija jako brzo i precizno i blizu na nanometre,a od takvog udarca moglo bi se nesto desiti. bez glupih odgovora molim,hvala :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Udario komp nogom
Deep kaže...

Ovako ,prije neki dan me otac zovnuo nesto i ja kako sam se trznuo udario sam komp nogom i izletio iz sobe,kad sam se vratio vidio sam bluescreen i onda se ugasio komp,ja upalim sve ide kako treba,pogledam sta je pisalo na bluescreenu ,nisam skontao nista od tog xD ,, ugl. samo hocu da znam zasto bi se ugasio komp,i da li se mogao ostetiti hdd posto se u njemu ono sve odvija jako brzo i precizno i blizu na nanometre,a od takvog udarca moglo bi se nesto desiti. bez glupih odgovora molim,hvala :D

Pa jel primjetiš da se nešto promjenilo, zamrzavali se komp, jeli usporen?

Inače hard disk testiraj s HD tune. Pogledaj health i napravi error scan(nemoj uključivat quick scan)

14 godina
neaktivan
Deep kaže...

Ako možeš ualiti ga pogledaj sa HD TUNE kao sta je bradonja_85 rekao!  

Neznam se potpisat..xDD
13 godina
neaktivan

Ne ,sve ide kao prije a taj program imam na laptopu na kojem sam trenutno pa skinut cu i na komp pa cu vidjet,,al neznam zasto se onda ugasio,
citao sam o hdd-ovima i nacinu na koji rade,,pise da pri padu sa vrlo male visine u koliko radi u tom momentu moze se ostetiti jer znas vec kako se unutra to odvija..

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 22:39 (Deep).
14 godina
neaktivan
Deep kaže...

Ne ,sve ide kao prije a taj program imam na laptopu na kojem sam trenutno pa skinut cu i na komp pa cu vidjet,,al neznam zasto se onda ugasio,
citao sam o hdd-ovima i nacinu na koji rade,,pise da pri padu sa vrlo male visine u koliko radi u tom momentu moze se ostetiti jer znas vec kako se unutra to odvija..

Oni su jako osjetljivi,tak' da.
Probaj sa tim programom.

Neznam se potpisat..xDD
16 godina
Deep kaže...

Samo uradi chkdsk  ja sam imo slican problem na laptopu, laptop je bio pao sa malog stola dok je bio u radu i nakon tog sto sam ga skenirao i te gluposti odradio radi savrseno  nemam problema

13 godina
neaktivan

ok,hvala svima ,budem to uradio ,

Dobro onda reci cemo da smo ovo zakljucili,imam samo jos jedno pitanje, imam amd radeon hd 6450 1GB graficku ,6GB ram-a ,procesor pentium dual core 3.00 ghz (tako nekako pisem sad napamet) i win7 64 bit-a ,, i instalirao sam sebi cod4 mw koji ne zahtijeva ni cetvrtinu tog svega ,i kad stavim malo jace detalje i vecu rezoluciju igra steka i sporo ide sve ,, zasto bi to moglo biti znate li?

17 godina
neaktivan
Jer su ti procesor i grafika slabi...
13 godina
neaktivan

jel se ti to salis ,pa zasto je onda na testu dosegnut max

17 godina
neaktivan
pod009 kaže...

procesor je još ok, ali grafička je preslaba za bilo kakvo igranje, na većim rezolucijama.

14 godina
neaktivan
pod009 kaže...

RECOMMENDED SPECS:
2.4Ghz dual core
Ram:1gb for xp,2gb for vista(odnosno 7)
HDD:8 gb
Video card:Nvidia Geforce 7800 or better or ATI Radeon X1800

Neznam se potpisat..xDD
13 godina
neaktivan

Da upravo sam evo malo trazio ,u graficke se bas ne razumijem ,kakvu ulogu igra memorija graficke ,npr ima onih od 512 mb a bolje su od ove moje od 1gb :S ,kako to ,, procesor je ok,

17 godina
Udario komp nogom

Ako ti je VRAM na grafi DDR2 onda ti je 1 Gb ništ' koristi.Bolje je 512 Mb DDR3 nego 1 Gb DDR2

Old Insomniac
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Deep kaže...

Da upravo sam evo malo trazio ,u graficke se bas ne razumijem ,kakvu ulogu igra memorija graficke ,npr ima onih od 512 mb a bolje su od ove moje od 1gb :S ,kako to ,, procesor je ok,

tvoja grafa je za HTPC, nikako za igranje. Ta memorija joj niš neznači, bitan je model ( odnosno glavni čip) grafičke kartice.

Procesor je također srednja žalost

17 godina
neaktivan
Jel se salim?
13 godina
neaktivan
Udario komp nogom

Pa DDR3 je ,ali ne zanima me sad konkretno to ,zanima me dakle ako je na testu za igru onu postignut max ,zasto onda neide na jace detalje i antialiasing itd, moze li biti jer nije original igra nego onako dwld sa neta?

a procesor je Pentium(R) Dual-Core  E5700 @3.00GHz 3.00Ghz

a sta fali procesoru? 

pod009 nisam rekao da se salis nego sam lijepo pitao 

sorry ako nisam sve uredno napisao zurim 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Deep kaže...

Pa DDR3 je ,ali ne zanima me sad konkretno to ,zanima me dakle ako je na testu za igru onu postignut max ,zasto onda neide na jace detalje i antialiasing itd, moze li biti jer nije original igra nego onako dwld sa neta?

a procesor je Pentium(R) Dual-Core  E5700 @3.00GHz 3.00Ghz

a sta fali procesoru? 

pod009 nisam rekao da se salis nego sam lijepo pitao 

sorry ako nisam sve uredno napisao zurim 

testom smatraš Can you run it ,jel ?

To ti nije mjerilo za igre.

Procesor ti je dobar, ali grafika nije za igranje. 

AMD Phenom II X4 B45 @ X3 3.75 GHz : http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2179126
13 godina
neaktivan

pa zasto je drugo ako ne za igre? znas li ti neki drugi? :)

14 godina
protjeran
Udario komp nogom

To je isto k'o da kazes da se PC koristi samo za igre x__O

Fuck it :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pa ko je rekao to? odi na stranicu ako nisi bio pa vidi za sta sluzi ,onda se javi i reci nesto

15 godina
neaktivan
Deep kaže...

pa ko je rekao to? odi na stranicu ako nisi bio pa vidi za sta sluzi ,onda se javi i reci nesto

Gle, ta stranica je neki pokazatelj jačine tvog kompa, ali se nemoj po njoj ravnat.
Ima slučajeva di ta stranica pokaže da ti prolazi recommended ,a ustvari ti je komp jedva za minimum configuration .
Isto tako i zna nekad pokazat da ti je komp minimum , a ustvari je možeš bez problema pokrenut i igrat.

AMD Phenom II X4 B45 @ X3 3.75 GHz : http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2179126
13 godina
neaktivan

ok,,znas li ti mozda neku gdje znam 100% na cemu sam?

15 godina
neaktivan
Deep kaže...

ok,,znas li ti mozda neku gdje znam 100% na cemu sam?

Ne, jedino da na forumu čitaš iskustva drugih korisnika i vidiš što oni kažu kako njima ide.
Na kraju krajeva , pitaš da li ti je komp dovoljan za pokrenut tu igru na postavkama kakvim ti hoćeš ;) 

16 godina
Nemozete u isti kos stavljat stolnu graficku karticu i oni koja je u laptopu! Samo velicinu njih usporedite i bit ce vam jasnije! Laptopi nisu za igre osim nekoliko mid-high na ostalima se moze igrat ali uz zrtvovanje detalja i u nekim slucajevima smanjivanjem rezolucije!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

kakve sad to ista ima veze sa laptopom de ti meni reci,niko nije spomenup laptop,a i ovu temu slobodno mozete zakljucati ja sam saznao sta sam htio :)

17 godina
Udario komp nogom

Gore desni kut imaš zakljucaj temu.

Edit: Stisnes moje teme i nades svoju temu i onda imas gore u desnom kutu zakljucavanje teme

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 22:38 (Patrick_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Udario komp nogom

nema toga kod mene :S ima samo prati ovu temu ,i nova poruka

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Udario komp nogom

Dakle ovo je taj pregled svih tema kao sto si ti stavio,tu kod mene nema nista,,a kad udjem u temu pa gore u desnom uglu ima samo prati ovu temu i nova poruka,ugl nigdje da zakljucam

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2012 10:11 (Deep).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Patrick_cro kaže...

Gore desni kut imaš zakljucaj temu.

Edit: Stisnes moje teme i nades svoju temu i onda imas gore u desnom kutu zakljucavanje teme

Deep kaže...

Dakle ovo je taj pregled svih tema kao sto si ti stavio,tu kod mene nema nista,,a kad udjem u temu pa gore u desnom uglu ima samo prati ovu temu i nova poruka,ugl nigdje da zakljucam

Zaključati teme možete samo u podforumu oglasnik.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011
13 godina
neaktivan
Udario komp nogom

ok onda,

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice