Toshiba satellite nece upali

poruka: 10
|
čitano: 5.023
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
14 mjeseci star Toshiba satellite l50 je ostao raditi preko noci ukljucen na napajanje i kad sam se probudio bio je ugasen. Probao sam ga upaliti i uspilo je iz druge, ali se ugasio nakon minute. Nakon toga ga ne mogu upaliti. Stiscem tipku ali ne pali i cuje se kratki klik.

Probao sam istikati napajanje, promjeniti uticnicu, ostaviti ga "da se puni par sati" ali ne pomaze. Baterija je integrirana pa ju ne mogu izvaditi, ali ne svitli niti jedna lampica na laptopu iako mislim da bi trebala dok se puni.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Toshiba satellite nece upali

Nosi ga na reklamaciju...

My name is Legion... For we are many!
11 godina
neaktivan
Nije pod garancijom, pa bi htio saznati sto bi mu moglo biti prije nego dam lovu koju nemam :/
12 godina

Smrdi na maticnu plocu, nosi u servis da ti naprave dijagnozu

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Pošto ti je baterija integrirana, pogledaj ispod laptopa trebao bi imati malu rupicu koja služi kao neka vrsta reseta.

Uvali spajalicu i drži 10-tak sekundi, pa ga probaj normalno uključit.

11 godina
neaktivan
A nije valjda maticna, pa bio se upalio. Kakve su sanse da je punjac otisa, baterija se ispraznila pa nema energije da se pokrene?
Ili nesto tome slicno?
17 godina
odjavljen

Spoji multimetar na punjač i vidi jel daje tih 14,4v ili koliko već piše na punjaču da bi trebao davati na izlazu.

My name is Legion... For we are many!
11 godina
neaktivan
@semilemi
Ili nema te rupice, ili je na maticnoj?
18 godina
Kokolo565656 kaže...
@semilemi
Ili nema te rupice, ili je na maticnoj?

Obično bude sa lijeve strane, ispred nožice (laptop naopakao i prednja strana prema tebi).

Inače kao što kolega reče, provjeri i adapter (mora biti 19V) jer moguće da ti on ne radi pa ti ne puni bateriju.

15 godina

Moj glas ide na punjač. Integrirana baterija, misliš jedan šaraf da se odšaravi pa se baterija lagano izvuče? Ako ne radi punjač, nemoj ga bacat jer se lagano reparira pošto u većini slučajeva bude samo do konektora ili ulaza u kocku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice