Probao sam istikati napajanje, promjeniti uticnicu, ostaviti ga "da se puni par sati" ali ne pomaze. Baterija je integrirana pa ju ne mogu izvaditi, ali ne svitli niti jedna lampica na laptopu iako mislim da bi trebala dok se puni.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probao sam istikati napajanje, promjeniti uticnicu, ostaviti ga "da se puni par sati" ali ne pomaze. Baterija je integrirana pa ju ne mogu izvaditi, ali ne svitli niti jedna lampica na laptopu iako mislim da bi trebala dok se puni.
Nosi ga na reklamaciju...
Smrdi na maticnu plocu, nosi u servis da ti naprave dijagnozu
Sami sebi smo najveci neprijatelji
Pošto ti je baterija integrirana, pogledaj ispod laptopa trebao bi imati malu rupicu koja služi kao neka vrsta reseta.
Uvali spajalicu i drži 10-tak sekundi, pa ga probaj normalno uključit.
Ili nesto tome slicno?
Spoji multimetar na punjač i vidi jel daje tih 14,4v ili koliko već piše na punjaču da bi trebao davati na izlazu.
Ili nema te rupice, ili je na maticnoj?
Ili nema te rupice, ili je na maticnoj?
Obično bude sa lijeve strane, ispred nožice (laptop naopakao i prednja strana prema tebi).
Inače kao što kolega reče, provjeri i adapter (mora biti 19V) jer moguće da ti on ne radi pa ti ne puni bateriju.
Moj glas ide na punjač. Integrirana baterija, misliš jedan šaraf da se odšaravi pa se baterija lagano izvuče? Ako ne radi punjač, nemoj ga bacat jer se lagano reparira pošto u većini slučajeva bude samo do konektora ili ulaza u kocku.