meni su prije vecinom stekale igre,ali sam na nekom forumu naso program zove se:razer game booster,on gasi sve nepotrebne programe u pozadini,i dosta ubrza igre(barem meni)
Stekaju igrice
- poruka: 136
- |
- čitano: 46.299
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Mozete li mi pomoc
Od prije nekolika dana sve su mi igrice pocele stekat znaci normalno radi jedno 10 minuta pa onda steka svako 2 minute na 30 sec
Pomozite molim vas
Mozete li mi pomoc
Od prije nekolika dana sve su mi igrice pocele stekat znaci normalno radi jedno 10 minuta pa onda steka svako 2 minute na 30 sec
Pomozite molim vas
Provjeri HDD da možda ne crkava.
Koliko imaš praznog mjesta na sistemskoj particiji (C:), koliki ti page/swap file?
Koja ti je konfiguracija? CPU/GPU/RAM/MBO/PSU...?
Pojasni ;)
Kako to sve da uradim
Grafa mi je ATI radeon 5000 a imam 2 GB rama i imam windows 7 pentium dual core
Inace do prije nekolika dana su mi i najzahtjevnije igrice radile super
EDIT: Evo skino sam ove programe sto si mi reko i temperatura mi je 46 stepeni a hard disc mi je u redu sve mi izbacuje OK
Perfomance: Excellent
Health: Excellent
Skeniro sam i otkrio je 56 objekata koji stete i izbriso ih i dalje stekaju igre
Pozdrav nedavno sam kupio nov racunar i3 procesor,4 GB RAM,500 GB na hardisku graficka HD Radeon 5450 2gb 64bit i stekaju mi igrice kao gta 4 i sl.Racunar je jaci od takvih igara i opet stekaju pa ne znam do cega ako mozete molim vas recite mi.Hvala!
Pozdrav nedavno sam kupio nov racunar i3 procesor,4 GB RAM,500 GB na hardisku graficka HD Radeon 5450 2gb 64bit i stekaju mi igrice kao gta 4 i sl.Racunar je jaci od takvih igara i opet stekaju pa ne znam do cega ako mozete molim vas recite mi.Hvala!
Vrlo jednostavno, 5450 je preslaba kartica.
Zdravo,
Ako neko moze pomoc bio bih mu zahvala.Prije 5 dana sam formatiro disk i instaliro ponovo win 7 ,i instaliro sve potrebno.
I sad kada udjem u LoL (jer samo to igram :D) pocne mi stekat i stalno mi spada fps pokusavo sam smanjivati rezoluciju i ostalo ali nista malo umiri ali opet pocne i zvuk isto pocne stekat.
Pomooc :D Hvala
Jel si dobro instalirao sve drivere?
Jesi li probao defragment?Ja koristim "smart Defrag 4" Stekao mi je GTA4 (koji je naravno stekačina) kako je prosao FPS mi se digao za 30-40% sto mi je poboljsalo perfomanse.
PS:Nije mi se dalo čitati 4 strane ,lijen sam :D .
Zdravo,
Ako neko moze pomoc bio bih mu zahvala.Prije 5 dana sam formatiro disk i instaliro ponovo win 7 ,i instaliro sve potrebno.
I sad kada udjem u LoL (jer samo to igram :D) pocne mi stekat i stalno mi spada fps pokusavo sam smanjivati rezoluciju i ostalo ali nista malo umiri ali opet pocne i zvuk isto pocne stekat.
Pomooc :D Hvala
Prvo napiši koje imaš komponente (ako znaš). Provjeri temperature procesora i grafičke. Jesi li možda rastavljao računalo, pa ga očistio prije same instalacije OS-a? Jer ako jesi, moguće da nisi dobro pričvrstio hlađenje na procesor.
Napravio sam ,Hvala puno :D
I, u čemu je na kraju bio problem?