Da li mi je riknul hard?

poruka: 42
|
čitano: 6.562
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Da li mi je riknul hard?

Al ne kuzim kak,fakat sam doktor dok mjenjam komponente,dobro pad hdd se desil zbog brzopletosti,al ne ide mi u glavu kak je to sama od sebe otisla bez nikakve najave  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Da li mi je riknul hard?

A imas puno mogucnosti,, evo znm jednu jako zanimljivu,... U sebi imas elektricitet i dodirom na maticnu preneses taj elektricitet i spržiš ju... nisam nes bajno objasnio... al odprilike tako nes.. ;)

15 godina
neaktivan
Da li mi je riknul hard?

Imas li jos jedan komp u kuci?ili legu?imas, uzmi od njega hard ak ce ti ga povjeriti, uzmi onaj za koji si siguran dal ce raditi, i probaj kod sebe,,konkretne stvari napravite, a ne bez razloga nagadjati da je nesto oslo bez pravog dokaza..

Tako si vec i kupio jedan hard, mozda bzvz..pokusaj to, ili pokusaj svoje hardove u neki drugi komp, tako ces znati 100%..ovako nista nije sigurno..

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Da li mi je riknul hard?

Probal bum nekaj jer nagadati je samo gubljenje vremena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gamer94 kaže...

A imas puno mogucnosti,, evo znm jednu jako zanimljivu,... U sebi imas elektricitet i dodirom na maticnu preneses taj elektricitet i spržiš ju... nisam nes bajno objasnio... al odprilike tako nes.. ;)

e i ta pomisao mi je dosla

15 godina
neaktivan
Da li mi je riknul hard?

Al najbolje napravi ovako kako je brane rekao... Tako ces biti sto posto siguran...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Da li mi je riknul hard?

Evo konacno znam ko je glavni krivac za moj problem.Nije hdd nek je maticna,ne rade mi sata konektori.Sutra ide na reklamaciju  {#}.Hvala svima na pomoci.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Iako si je vrlo vjerojatno ti skurio statičkim..:D

Sumnjam da je slučajno krepala baš nakon vađenja...ali reklamaciju će ti sigurno uvažiti..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
Da li mi je riknul hard?

Evo sretan ja,sve je ok,ni matična skurena ni hard krepani{#},nemam pojma kaj je bilo{#},iako sam mislio da sve znam tek sada shvaćam kak nikaj ne znam{#}.Hvala svima,koji su mi pomagali.{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Da li mi je riknul hard?

Nemas pojma LOL

Da ti u servisu nisu resetirali bios mozda

zvoneXP
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zizo kaže...

Evo sretan ja,sve je ok,ni matična skurena ni hard krepani{#},nemam pojma kaj je bilo{#},iako sam mislio da sve znam tek sada shvaćam kak nikaj ne znam{#}.Hvala svima,koji su mi pomagali.{#}

Sad moš u miru i spokoju trcat u ducan, po DVD-R za Backup i onda si miran ubuduce a ne ovak strahovat fuckaj ga i normalno przi podatke na najviše 10X brzini prženja vise ne.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
15 godina
koko kaže...

Nemas pojma LOL

Da ti u servisu nisu resetirali bios mozda

Halo,pa nisam ti ja pocetnik,ipak mi je to struka,ak ni u servisu ne znaju kaj se desilo,jednostavno smo spojili i radi,a nema sanse da sam sto krivo spojio jer....nemoguce,to su prelagane stvari.No naucio sam lekciju-Vazne stvari UVIJEK imaj ak ne na 2 bar na jednom dvd-u,kao sto je rambox rekao.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice