Pozdrav!
imam jedan problem koji nikako nemogu rijesit.ovako imam max adsl ruter thompson speed touch,win 7 ultimate 64 bit verziju.
e sad adsl imam otprilike god.i nesto i nikad nisam imao nikakvih problema s vezom i ruterom do negdje prije tocnije prije tjedan dana kada sam instalirao win 7.kad sam imao xp nikad nisam imao taj problem.ruter mi se jednostavno sam od sebe restartira znaci ugasi se ostane samo lampica od power goriti i onda se ponovo pali sve sam kao da ga ponovno u struju ukljucim.vec su mi decki na jednom forumu rekli da je to stvar do rutera,a ne do tog novog win 7 da je otislo napajnje da bi dosli decki iz t coma provjerili mi propusnos linije i restartirali ruter al ne on se opet restartiro i onda danas dodu drugi i stavi mi drugi ruter da stvar bude veca i taj novi se restartira.
on se restartira bio ja na internetu ili igro neku igru znaci bez ikakve veze s internet konekcijom on se restartira.vise neznam sta da radim promjenio sam i drugi kabal i u drugu uticnicu ukljucio al ista stvar mi se desava.prijatelj mi ima isti win i nista kaze da mu sve normalno radi.
ako tko ima nekakvo rjesenje da mi pomogne
hvala