Razunalo mi se zaledi zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 1.115
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Razunalo mi se zaledi

Pozdrav svima. Imam racunar konfiguracije:

RAM: 1GB

Graficka Kartica: 256 MB nVidia gForce 6200

Procesor: 2.0 

HDD: 2 particije ukupno 40 GB.

Problem mi je u tome sto kada upalim racunar, on se zaledi sam od sebe, desava mi se to najcesce kod igara, ali i ovako kada nesto radim neke bezazlene radnje. Racunar sam kupio prije odprilike 1 god. Polovan. Bio je slabiji nego sto je sada, ja sam iz starog neke dijelove povadio i u njega ubacio. Ubacio sam RAM 1 plocicu od 512 i kupio sam graficku koja je 256 MB (prije je bila integrisana od 64 mB intel). Zanima me zasto mi se zaledi racunalo, jer prije se to nije desavalo nikada. Sumnjam na napojnu jedinicu jer mi je ona bila u starog racunara ali posto je bilo malo kuciste morao sam kupiti novi to jeste ovaj racunar koji trenutno koristim. Molim pomoc i bez glupih pitanja.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Razunalo mi se zaledi

Koji ti je windows?
Postoji mogućnost da neki od drivera nevalja ili da nije update-an, pa pokušaj provjeriti to i update šta treba, ili reinstaliraj windows što bi trebalo popraviti, ako nije do hardware-a.
A je li se zaledi na par sekundi ili skroz?

11 godina
neaktivan

Skroz zaledi, narocito kad ulazim u SAMP igru, koja ne zahtjeva stkoro nista. Windows XP SP3-ica mi je. Drajvere neznam vidjecu hocul moc update pa ako bude to rijesenje hvala, mislio sam da odem sutra ili danas popraviti kod servisa racunala.

15 godina
jazkec47 kaže...

on se zaledi sam od sebe

Pitaj u ovoj temi:

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/zamrzavanje-racunala/36589.aspx?page=3

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice