Razlog za brigu? :)

poruka: 10
|
čitano: 2.086
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Slika dovoljno govori. Dobio sam ovu poruku i pitam se da li je disk atvarno u banani? : )

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Razlog za brigu? :)

HD Tune Skeniraj s njim

16 godina
neaktivan

Da istina ova poruka iz windowsa baš ne pokazuje pokazuje dobre namjere izgleda da ti je ipak HD disk pri kraju dobro bi bilo još da sve skeniraš sa HD Tune baš kak ti je već rekao ovaj čovjek ak se ništa neda učinit zadnje će ti biti potražiti novi ili polvni Hard disc s tim da bolje onda si kupi novi HD od oko 500GB WD dođe ti oko 400Kn

Dalibor

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Morao sam napraviti novu particiju na WD Greenu da dignem Win7 i da vam se javim : )

Raptor je po svemu sudeci preselio na drugi svijet, prepozna ga ali je skroz neupotrebljiv, ne zeli ni cuti za format niti bilo sta. Skidam Hiren's diagnostic tool da vidim moze li se s njim sta uciniti, ali kazem, po svemu sudeci disk je otegao papke. Vrijeme je da se nabavi SSD pih....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probaj zamjenit sata kabel prije nego ga otpišeš.

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517

0 0 hvala 0
14 godina
F1-IVO kaže...

Probaj zamjenit sata kabel prije nego ga otpišeš.

Eh, ucinjeno vec s 2-3, cak sam isao i na adapter za USB :)

17 godina
neaktivan
infeqt0r kaže...

Šteta. Kad se sjetim cifre koliko sad dođu novi diskovi dođe mi žao svakoga kome krepa:(

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
14 godina
F1-IVO kaže...
infeqt0r kaže...

Šteta. Kad se sjetim cifre koliko sad dođu novi diskovi dođe mi žao svakoga kome krepa:(

Slazem se. Hajd makar cujem neku najavu da bi SSD-ovi trebali ici dole, ionako sam planirao jedan ubosti. A legendarni Raptor u vitrinu : )

14 godina

: )

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

-provjeri ga wd-diagom.. btw, sve takve stvari se rade iz 'DOSa', Razni CDi kao Hirens ili skineš takav image -FDD-CD... ponekad LLF oživi, pošto ga SMART zaključa (previše bad sectora), sve logičke grešeke se tako mogu pokušati (većinom uspješno) rješiti, fićičke = RIP.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 19:18 (ihush).

2 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice