Rashlađivanje računala

poruka: 8
|
čitano: 3.740
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Rashlađivanje računala

Jedno prilično glupo pitanje, a i ne znam jel mu mjesto ovdje.

Pošto je postalo već prilično vruće, pa tako i u mojoj sobi komp mi se čini počeo malo grijati pa bi ga htio malo rashladit :)

Dakle, zanima me smijem li na nekih metar i pol udaljenosti staviti sobni ventilator da puše direkt u komp? xD

Može li to ikako naškoditi računalu i naravno, može li to uopće pomoći? :D

0 0 hvala 0
16 godina
Rashlađivanje računala
Naskoditi, ne, pomoci, mozda 1-2% Not worth it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Rashlađivanje računala
ma može pomoći...naškodit također neće...makni bočnu stranicu...i stavi vent nek piri...
samo krupno, ništa sitniš
15 godina
oly570 kaže...
ma može pomoći...naškodit također neće...makni bočnu stranicu...i stavi vent nek piri...

Napravio sam, i čini se da lijepo hladi matičnu, al temperatura procesora ostaje ista, oko 54-55 stupnjeva u igrama... Jel to puno za moj procesor? konfa je u moj PC...

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2011 15:41 (smola3005).
14 godina
neaktivan

nije puno...pogotovo ako imaš stock hladnjak na procesoru...to je uredu temperatura...visoko je, ali nije kritično da će se komp gasit

samo krupno, ništa sitniš
15 godina
neaktivan
smola3005 kaže...

Napravio sam, i čini se da lijepo hladi matičnu, al temperatura procesora ostaje ista, oko 54-55 stupnjeva u igrama... Jel to puno za moj procesor? konfa je u moj PC...

Očisti pasivni hladnjak i cooler od prašine.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
16 godina
Ma nije visoko, visoko je 70c i vise.
2.936 Posts! And counting...
16 godina
smola3005 kaže...
oly570 kaže...

To je ok temperatura, ja imam isti procesor i josje clokan na 3,4 ghz pa je ista temperatura ko i tebi. 

zeko73
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice